Въпрос за паяк
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kacho написа:този е доста досаден, защо не му я изкарате на улицата, така най-бързо ще дофтасат куки, паяци и секви други насекоми. но на мен ми намирисва на крадена, зарязал я е някой
Човека ти казва, че алармата е пусната,кав е тоя крадец дето я е подкарал на аларма и не е свирела...

Колега, лови малко комшии и някаде на някоя поляна и това е!

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Развитието е следното:) Вчера сутринта се обадих на "паяк"...отново.И заминах за работа.След 2 часа жена ми се обади ,че са дошли но са си заминали,без да приберат колата.Обаждам се аз на дежурния и му викам така и така.А човека вика ми то там нямало никой да ги посрещне
Бахти тъпаците.Викам що не казахте бе!Баба ми щеше баница да ви направи.Тъпанари.След обяд дошло едно зимане и взело да си оглежда колата
Жена ми го направила на 2 стотинки.Оправданието е че не било видяло да има гараж.Моя е с една врата а комшията има 2.и са един срещу друг.Бахти тъпото копеле.Извода е колеги че не можете да разчитате на полиция и некви нейни производни по абсолютно никакъв начин.Как си е заминало с 4 гуми на джанта не знам
Ама ме е яд че не бях там да се смея 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”