Въпрос за паяк

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Вто 22 юли 2008 15:48

този е доста досаден, защо не му я изкарате на улицата, така най-бързо ще дофтасат куки, паяци и секви други насекоми. но на мен ми намирисва на крадена, зарязал я е някой

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 22 юли 2008 15:50

kacho написа:този е доста досаден, защо не му я изкарате на улицата, така най-бързо ще дофтасат куки, паяци и секви други насекоми. но на мен ми намирисва на крадена, зарязал я е някой

Човека ти казва, че алармата е пусната,кав е тоя крадец дето я е подкарал на аларма и не е свирела... :roll:

Колега, лови малко комшии и някаде на някоя поляна и това е! :twisted:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Вто 22 юли 2008 21:56

Развитието е следното:) Вчера сутринта се обадих на "паяк"...отново.И заминах за работа.След 2 часа жена ми се обади ,че са дошли но са си заминали,без да приберат колата.Обаждам се аз на дежурния и му викам така и така.А човека вика ми то там нямало никой да ги посрещне :shock Бахти тъпаците.Викам що не казахте бе!Баба ми щеше баница да ви направи.Тъпанари.След обяд дошло едно зимане и взело да си оглежда колата :) Жена ми го направила на 2 стотинки.Оправданието е че не било видяло да има гараж.Моя е с една врата а комшията има 2.и са един срещу друг.Бахти тъпото копеле.Извода е колеги че не можете да разчитате на полиция и некви нейни производни по абсолютно никакъв начин.Как си е заминало с 4 гуми на джанта не знам :)Ама ме е яд че не бях там да се смея :)

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 22 юли 2008 22:10

Дам при вас един паяк, а у голямото село са стотици, взимат ти колата още преди да я оставиш. :evil:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”