Top Gear Mag

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 03 яну 2009 23:22

burkov2 написа:
leonardo_vd написа:Аз съм горд че съм собственик на първото поколение ГТИ :oops:

Ми дай да видим една снимка де, ти в гаража си описал космическа сувалка. Иначе евала!

Разгледай раздела "VW Tuning & Motorsport", ще останеш изненадан, че наистина е космическа совалка :lol:

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Нед 04 яну 2009 0:10

-

Последна промяна от jims на Сря 11 юни 2025 9:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Нед 04 яну 2009 0:23

Ама вие ако вярвате на Аутобилд на всяка дума буквално,все едно да вярвам на 5-та скорост.Такива комерсиални предавания и списания се влияят от спонсори,субективизъм на тестващия и т.н.....
Истината за която и да е марка автомобил трябва да се търси именно във форумите на техните потребители.
Много пъти като съм си търсил най-различни автомобили се ровя във форумите и по-точно в теми за проблеми,разходи по поддръжката,чести дефекти и т.н.Никой не е по-добър тест пилот на дадена кола от всекидневния и потребител.А някой дето ще ми се е качил на чисто нов автомобил за 30 мин да покара и да си каже мнението,без да е сменил един консуматив,какво ще ми обяснява.
Радвам се на такива форуми,защото тук е като църква за автопроблемите---всеки си казва болката и търси помощ от колега.
А тея лъскави списания и предавания ги гледам само за да поизплакна окото с нещо,което никога най-вероятно няма да мога да си позволя да купя.

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 04 яну 2009 9:50

burkov2 написа:
leonardo_vd написа:Аз съм горд че съм собственик на първото поколение ГТИ :oops:

Ми дай да видим една снимка де, ти в гаража си описал космическа сувалка. Иначе евала!

Ей го на: Golf mk1 GTI-pirelli
Изображение
Изображение

Вече съжелявам че не се изгаврих с друга версия на модела, и да запазя тази както е излязла от завода :?

Потребителски аватар
burkov2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burkov2 » Нед 04 яну 2009 21:41

propparo написа:Ама вие ако вярвате на Аутобилд на всяка дума буквално,все едно да вярвам на 5-та скорост.Такива комерсиални предавания и списания се влияят от спонсори,субективизъм на тестващия и т.н.....
Истината за която и да е марка автомобил трябва да се търси именно във форумите на техните потребители.
Много пъти като съм си търсил най-различни автомобили се ровя във форумите и по-точно в теми за проблеми,разходи по поддръжката,чести дефекти и т.н.Никой не е по-добър тест пилот на дадена кола от всекидневния и потребител.А някой дето ще ми се е качил на чисто нов автомобил за 30 мин да покара и да си каже мнението,без да е сменил един консуматив,какво ще ми обяснява.
Радвам се на такива форуми,защото тук е като църква за автопроблемите---всеки си казва болката и търси помощ от колега.
А тея лъскави списания и предавания ги гледам само за да поизплакна окото с нещо,което никога най-вероятно няма да мога да си позволя да купя.

Брат, тука си плакнем очите. Прав си, повечето си караме коли от 90-те, но .. първо: какво по-хубаво от ретро музиката; второ: някой ден и на тия коли от списанията ще им дойде ред да ги разпилваме mhihi mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”