propparo написа:Ама вие ако вярвате на Аутобилд на всяка дума буквално,все едно да вярвам на 5-та скорост.Такива комерсиални предавания и списания се влияят от спонсори,субективизъм на тестващия и т.н.....
Истината за която и да е марка автомобил трябва да се търси именно във форумите на техните потребители.
Много пъти като съм си търсил най-различни автомобили се ровя във форумите и по-точно в теми за проблеми,разходи по поддръжката,чести дефекти и т.н.Никой не е по-добър тест пилот на дадена кола от всекидневния и потребител.А някой дето ще ми се е качил на чисто нов автомобил за 30 мин да покара и да си каже мнението,без да е сменил един консуматив,какво ще ми обяснява.
Радвам се на такива форуми,защото тук е като църква за автопроблемите---всеки си казва болката и търси помощ от колега.
А тея лъскави списания и предавания ги гледам само за да поизплакна окото с нещо,което никога най-вероятно няма да мога да си позволя да купя.
Брат, тука си плакнем очите. Прав си, повечето си караме коли от 90-те, но .. първо: какво по-хубаво от ретро музиката; второ: някой ден и на тия коли от списанията ще им дойде ред да ги разпилваме