Колеги купих си фарчета (двусекциони от тези без лупите) и като закарам колата на автомивка ми се запотяват иначе нямам проблеми-само на автомивка.Някой имал ли е същия проблем да сподели как го е оправил?
Фарчетата са ето от този модел.
http://pitstopshop.eu/popup_image.php?pID=307

Angel ayes FK (DEPO) Проблем?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Angel ayes FK (DEPO) Проблем?
доста чисто нови автомобили го правят
обясниха ми нещо , че не били херметически затворени , доколкото си спомням
обясниха ми нещо , че не били херметически затворени , доколкото си спомням
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Трябва да разбереш от къде влиза вода защото е предпоставка за по-честа смяна на лампи и повреда на рефлектора - демек не е добре.
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някъде бях чел, че подобен проблем на Порше Кайен в Порше БГ му го оправили като му пъхнали във фара едно пакетче "силика гел" мисля че се казваше влагоуловителя, който го слагат в кашоните при техники от рода на TV, DVD и т.н. Така че може да пробваш 

- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
При мен на оригиналните Хела след ремонта на единия рефлектор и презалепване на стъклото се получи такова изпотяване. Смъкнах наново фара и минах хубаво с безцветен силикон по ръба на съединяване на стъклото с корпуса на фара и от тогава не сее изпотявал. Та може и при теб да нее добре залепено стъклото и може да пробваш с тази процедура. С безцветен водоустойчив силикон става идеално и въобще не си личи къде е мазано с него. Тово е най-евтиния и сигурен начин - силикона ми струва 6 лева.
За всеки случай погледни и капачето на крушките дали прилепва добре, че и от там може да влиза влага, но е по-малко вероятно.
Успех!
За всеки случай погледни и капачето на крушките дали прилепва добре, че и от там може да влиза влага, но е по-малко вероятно.
Успех!
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега, все пак си провери дали са затворени отзат капачките - ако не греша бяха гумени и ако не се напаснат добре може да има проблем
- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
кажи им на автомивката да ти ги пръскат по от далече или вопще да не ги пръскат
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Svetilio написа:колега, все пак си провери дали са затворени отзат капачките - ако не греша бяха гумени и ако не се напаснат добре може да има проблем
точно капачките си провери те са гумени и пластмасови.И аз съм със същите и за сега няма проблеми

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”