Колеги от доста среме имам стар мерцедес 124 2.3 бензин 88 година няма никави екстри. Като цяло колата може да се каже че е от магазина не е виждала дъжд от 2 години (последния път валя за 15тина минути но се пак) за сняг дума да не става, тя даже няма и зимни гиму, с оригиналните си джанти 15ки е, коша и е по чист от купето. Колата се кара рядко, когато трябва да се патува или просто за кеф през другото време е ЗАВИТА в гаража Въпроса ми идва от там че няколко човека искат много да я купят и много се колебая дали да я махна и да сикажете мнението... Ще има и снимки скоро. Благодаря предварително
не е важно ния какво щети кажем,ти какво искаш ако имаш желанието да я подържаш задръж сия,но това сие мое мнение,ако аз имах такъва кола,въпреки че съм зле финансово,бих сия оставил,все пак мерцедес сие мерцедес
Здрасти колега, както казваш ти самият колата е в изрядно състояние не ти създава проблеми, освен да ти запълва местото в гаража, както се казва нито хляб иска нито вода. Само бензинец и малко подръжка, но както казваш ти не я карате много. Зависи за какво искаш да я махнеш ? Защото не ти трябва и ти пречи ? Или защото искаш да искараш някой лев от нея!?? АЗ лично не бих я продавал просто тази кола няма какво да се повреди в нея, вярно е че няма много части за тях. Но ако си мислиш че като я продадеж ще спечелиш грешиш!
Ако не си на зор за пари,не я продавай.124-ката си е класика....и ся като се замисля не се сещам за по-надежден автомобил.Естествено ти си решаваш...може да я продадеш и да си купиш телевизор
Не я продавай, после много ще те е яд. Един приятел имаше 124-ка(250Д беше)-абсолютно никакви проблеми не правеше, само нафта й сипваше и караше, абе кола-мечта. Обаче я продаде-искаше да си вземе по-нова. Няма да ти казвам как се ядосваше след това.. Така че най-хубаво си задръж Мерджана-щом не ти прави проблеми.. П.П: Ама да знаеш, че съм "леко" пристрастен -имаме 2 Мерджана в семейството и единия е 124-ка.
Колко ти дават за нея? 3-4 хиляди? Щото ако са толкова не я продавай. Щом е толкова запазена, по-добре си я пази, или чакай някой манияк да ти предложи по-висока цена, такава че да си кажеш "Да, струва си да я продам за тези пари".
и целта на темата е...? да се похвалиш? да качиш цената? искаш съвет за неща, които само ти си в състояние да решиш. ако ти не можеш-няма кой да ти налее акъл какво да правиш. не тука, не никъде. мисля че темата се изчерпа.