Благодаря предварително
Mercedes 124
- eCy!
- Автомобил: Golf
- Двигател: BMN
Mercedes 124
Колеги от доста среме имам стар мерцедес 124 2.3 бензин 88 година няма никави екстри. Като цяло колата може да се каже че е от магазина не е виждала дъжд от 2 години (последния път валя за 15тина минути но се пак) за сняг дума да не става, тя даже няма и зимни гиму, с оригиналните си джанти 15ки е, коша и е по чист от купето. Колата се кара рядко, когато трябва да се патува или просто за кеф през другото време е ЗАВИТА в гаража
Въпроса ми идва от там че няколко човека искат много да я купят и много се колебая дали да я махна и да сикажете мнението... Ще има и снимки скоро.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Mercedes 124
не е важно ния какво щети кажем,ти какво искаш
ако имаш желанието да я подържаш задръж сия,но това сие мое мнение,ако аз имах такъва кола,въпреки че съм зле финансово,бих сия оставил,все пак мерцедес сие мерцедес 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти колега, както казваш ти самият колата е в изрядно състояние не ти създава проблеми, освен да ти запълва местото в гаража, както се казва нито хляб иска нито вода. Само бензинец и малко подръжка, но както казваш ти не я карате много.
Зависи за какво искаш да я махнеш ? Защото не ти трябва и ти пречи ? Или защото искаш да искараш някой лев от нея!?? АЗ лично не бих я продавал просто тази кола няма какво да се повреди в нея, вярно е че няма много части за тях. Но ако си мислиш че като я продадеж ще спечелиш грешиш!
Зависи за какво искаш да я махнеш ? Защото не ти трябва и ти пречи ? Или защото искаш да искараш някой лев от нея!?? АЗ лично не бих я продавал просто тази кола няма какво да се повреди в нея, вярно е че няма много части за тях. Но ако си мислиш че като я продадеж ще спечелиш грешиш!
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Тая кола ще става все повече пара,ако не си на зор не я давай,много ги обичам тия печки. 
(не видях,че е бензин
) Аз като се сетя за 124-ка в главата ми излиза дизел задължително автоматик. 

(не видях,че е бензин

Последна промяна от kaiser666 на Сря 26 авг 2009 22:20, променено общо 1 път.
Ако не си на зор за пари,не я продавай.124-ката си е класика....и ся като се замисля не се сещам за по-надежден автомобил.Естествено ти си решаваш...може да я продадеш и да си купиш телевизор 

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
kaiser666 написа:Тая кола ще става все повече пара,ако не си на зор не я давай,много ги обичам тия печки.
бензинова печка
Продавай
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Не я продавай, после много ще те е яд. Един приятел имаше 124-ка(250Д беше)-абсолютно никакви проблеми не правеше, само нафта й сипваше и караше, абе кола-мечта. Обаче я продаде-искаше да си вземе по-нова. Няма да ти казвам как се ядосваше след това.. Така че най-хубаво си задръж Мерджана-щом не ти прави проблеми..
П.П: Ама да знаеш, че съм "леко" пристрастен
-имаме 2 Мерджана в семейството и единия е 124-ка.
П.П: Ама да знаеш, че съм "леко" пристрастен
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Колко ти дават за нея? 3-4 хиляди? Щото ако са толкова не я продавай.
Щом е толкова запазена, по-добре си я пази, или чакай някой манияк да ти предложи по-висока цена, такава че да си кажеш "Да, струва си да я продам за тези пари".
Щом е толкова запазена, по-добре си я пази, или чакай някой манияк да ти предложи по-висока цена, такава че да си кажеш "Да, струва си да я продам за тези пари".
- eCy!
- Автомобил: Golf
- Двигател: BMN
Не абсурд да искам да искарам пари от нея, просто тия ме навиват щото не сам я акрал често, почти сигурно е че няма да я продам...
все пак утре ще се постарая да кача сними се пак да видите за какво става на въпрос.
все пак утре ще се постарая да кача сними се пак да видите за какво става на въпрос.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
и целта на темата е...?
да се похвалиш?
да качиш цената?
искаш съвет за неща, които само ти си в състояние да решиш.
ако ти не можеш-няма кой да ти налее акъл какво да правиш. не тука, не никъде.
мисля че темата се изчерпа.
да се похвалиш?
да качиш цената?
искаш съвет за неща, които само ти си в състояние да решиш.
ако ти не можеш-няма кой да ти налее акъл какво да правиш. не тука, не никъде.
мисля че темата се изчерпа.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”