Достатъчно е само да се смени кутията на АБФ-а и нещата се променят
Смятай колко са обективни мненията и съветите тук

Достатъчно е само да се смени кутията на АБФ-а и нещата се променят
hooligan_sk написа:Достатъчно е само да се смени кутията на АБФ-а и нещата се променят
hooligan_sk написа:Достатъчно е само да се смени кутията на АБФ-а и нещата се променят
golf4e-abf написа:hooligan_sk написа:Достатъчно е само да се смени кутията на АБФ-а и нещата се променят
Им кое е необективното, бе приятелю какво искаш да кажеш, че пиша глупости ли?!. Това го твърдя от опит, ами ти на базата на какво?!
С друга кутия, при 7300об/мин на 2 предавка прави 95км/ч, на 3-150км, 4-205(голфа е 93г с комп. БОШ, не сименс! и оригинално си беше на 7300 регулатора).До 3 предавка предавателните числа са много близки с КР-ските, на 4 наистина си имаше дупка. На 400м правех няколко коли на читав сток КР и АБФ. Говорим за високи до средни 15-ки(+ филтър, чип и други гърнета)
. Мога да го подплътя и с видео, но не за това е темата в крайна сметка.
По отношение на разхода- резервоара винаги съм го допълвал, за 3-те години в които я имах, и разхода който съм съм посочил е реален(борд комп. между другото даваше много близки стойности). Колата я продадох, така че нямам никакъв интерес да я хваля, просто бях много доволен!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта