"За" или "против" десните волани

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Re: "За" или "против" десните волани

Мнениеот boi4eto » Нед 19 дек 2010 20:51

mufin написа:Против, разбира се.
Безсмислено е. И опасно.

:да:

Потребителски аватар
gazar4eto_87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gazar4eto_87 » Вто 21 дек 2010 15:46

Човек който неможе да кара където искаш му сложи волана никога няма да може ако си внимателен шофьор спазваш правилата за движение не виждам проблем да си караш колата с десен волан повече от 2 години карам десен волан имам 3 коли с такъв волан и досега никога не съм имал проблеми с него така че хората който не им харесва няма лошо по добре е с ляв наистина,но и с десния се свиква доста бързо.

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Вто 21 дек 2010 15:56

а що не си купи вместо 3 с десен, 2 с ляв волан.Или обичате да ви е гадно.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 21 дек 2010 16:17

hitman0013 написа:а що не си купи вместо 3 с десен, 2 с ляв волан.Или обичате да ви е гадно.

Щото е Гъзар,сигур е и на газ да е по гъзар mhihi

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 21 дек 2010 16:20

Заглавие: ПРАВИЛА ЗА ПОСТВАНЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ!!!

Autopilot написа:5. Отговорите да не се отклоняват от темата. Моля не превръщайте темите в чат има лични съобщения (Л.С.) за тази цел.

death

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 21 дек 2010 18:27

hitman0013 написа:а що не си купи вместо 3 с десен, 2 с ляв волан.Или обичате да ви е гадно.

А ти кой беше та даваш акъл кой кво да си купува? Всеки си има глава на раменете и всеки се преценява сам какво да си купува с парите си...
Щом слагаме под общ знаменател в темата, то ти си по опасен от колегата с десния волан за мен... щото си с голф а за мене голфаджиите не могат да карат...
Не е найс да се говори под общ знаменател нали ?

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 21 дек 2010 18:33

Matematiks написа:

Щото е Гъзар,сигур е и на газ да е по гъзар mhihi

И колега ако имаш проблем с газифицираните коли и това за теб се отразява на социалният статус/его/самочувствие нещо не е наред в случая :screwy ! Нека спазваме добрият тон и не правим кардинални заключения и използване на стереотипи! Доста хора обиждаш по този начин, а това не е идеята на форума...

Потребителски аватар
hitman0013
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Вто 21 дек 2010 18:47

нали се сещаш че първо колегата изказа мнение, че който не може или не иска да кара кола с десен волан не ставал за шофьор.Колкото до твърдението, че имаш ли голф не можеш да караш-мога да ти пратя само поздрави.
Карайте си английските немски коли и погледнете страниците назад-90% са против, другите сте вие.

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 21 дек 2010 18:51

hitman0013 написа:нали се сещаш че първо колегата изказа мнение, че който не може или не иска да кара кола с десен волан не ставал за шофьор.Колкото до твърдението, че имаш ли голф не можеш да караш-мога да ти пратя само поздрави.
Карайте си английските немски коли и погледнете страниците назад-90% са против, другите сте вие.

Нещо логиката ти не се връзва...Звучи ми като: Яжте ла*на, милиони мухо го правят, няма да сгрешите! Всеки си има право на избор и сам, не защитавам дясната дирекция, но не е зряло такива сравнения...90% в България слушат чалга, и кво и аз като овцете със стадно чувство трябва да слушам такава помия?!? :beer

Потребителски аватар
hitman0013
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Вто 21 дек 2010 18:56

Добре:караш сам кола с десен волан на двулентов път.Да си представим, че си зад камион който искаш да изпревариш.Изнасяш се леко в ляво, като си с десен волан какво ще видиш-почти нищо напред.Ами ако отсреща има изпреварване, ко прайм???
П.П.:наистина живеем в свободна страна и всеки може да си прави каквото му харесва, както и аз да пиша каквото ми е кеф.Ако се дразните по някакъв начин, проблема си е ваш.

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 21 дек 2010 19:04

hitman0013 написа:Добре:караш сам кола с десен волан на двулентов път.Да си представим, че си зад камион който искаш да изпревариш.Изнасяш се леко в ляво, като си с десен волан какво ще видиш-почти нищо напред.Ами ако отсреща има изпреварване, ко прайм???

Не ми се търси, но в предишните страници имаше почти идентична поставена ситуация...Не мисля, че трябва да се повтаряме! А и "ко да праим"..."шъ праим" това което правят и в Англия, като си карат хорицата с ляв волан...преценено шофиране! Нека да приключим темата, не е ли за ключ? :beer

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 21 дек 2010 19:49

hitman0013 написа:Добре:караш сам кола с десен волан на двулентов път.Да си представим, че си зад камион който искаш да изпревариш.Изнасяш се леко в ляво, като си с десен волан какво ще видиш-почти нищо напред.Ами ако отсреща има изпреварване, ко прайм???
П.П.:наистина живеем в свободна страна и всеки може да си прави каквото му харесва, както и аз да пиша каквото ми е кеф.Ако се дразните по някакъв начин, проблема си е ваш.

Както казах, всеки си има глава на раменете и със сигурност неговия живот по важен от тоя насреща... Ти като толкова си представяш ситуации карал ли си кола с десен волан? А всичките тия 90 процента против с крайните изказвания кви били шофьорите на тези коли дали са карали кола с десен волан?!
Когато проблема ми е в изпреварването заради волан не изпреварвам... когато кола не ми е достатъчно мощна за да изпреваря колона, не го правя... както казах по горе - моя живот е по важен от на този от среща. До сега един път не са ми застрашавали живота коли с десен волан и аз с такъв не съм застрашавал ничии живот, но много пъти ми се е случвало да се разминавам на косъм заради руси колежки, колеги с много бързи астри, голфове и тн и колеги с редки букви по регистрационните номера.
Темата няма никакъв смисъл защото не е до волана а да шофьора и също така десните волани никога няма да се забранят със закон в България!

п.п. Няма нищо против голфовете, просто пример колко е тъпо да се слагат нещата под общ знаменател.

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Вто 21 дек 2010 21:42

AmW написа:. Няма нищо против голфовете
....
Днес един мърляк с нормален волан(ляв) на трилентово платно правеше слалом изпреварвайки от ляво и дясно целия поток към новооткрития мол в Русе и точно на последното "флагче" в случая голям автобус се озова с цялата си предница под него :applause: и беше като наакан,така че колегата е прав носиш си главата на раменете и си вардиш животеца-от ляво и дясно!

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Вто 21 дек 2010 21:44

Още една заключена тема "За и против десните волани". death

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”