Колата си ходи по некфа неина траектория

golf_tuning написа:Мемфисе Знаиш ли колко е гот с предно у завои на газ![]()
![]()
Li4o написа:golf_tuning написа:Мемфисе Знаиш ли колко е гот с предно у завои на газ![]()
![]()
Абе аз никога не пускам газта в завоите и обикновено си предвиждам траекторията...
Няма гаранция, че като е със задно няма да тръгне с вратите напред...
Колите с предно и задно просто си имат своите особености при каране....разбира се точно БМВ са по-добри в завоите де...
teo_ss написа:аре стига
аплодисменти за колегата че ги е направил смешни баварците . Да живее фауве ама кат скъсате Z4 например тогаз приказвайте
ПП Боли ме зъб
DOHC написа:Много ме изкефи тази машинка, за която се говори доста отдавна, но уви никой нямаше снимки, а сега явно се продава, който има кинти да зима.
![]()
![]()
![]()
![]()
:
:
:
Снимано от новия брой на сп. АВТОКЪЩИ!
PL-16v написа:Еи ама и на вас сектанска му работа БМВто било по устоичиво в завои да ама НЕ готов съм да се пусна по завои с БМВ до 170 кончета да видиме кон боб яде лиа и колегата по горе дето каза нещо за треактории може да го кача да се повозиме към самоков да види кво е треактория
НЕ казвам нищо лошо за БМВтата и те си имат качества като всяка кола но пък точно за завои не ми говорете с това задно ще го забрава ощте на първите няколко завоя ае без лоши чувства
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта