Колата си ходи по некфа неина траектория
Сравнения,правени горе от НИМ
-
golf_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:05, променено общо 1 път.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf_tuning написа:Мемфисе Знаиш ли колко е гот с предно у завои на газ![]()
![]()
Абе аз никога не пускам газта в завоите и обикновено си предвиждам траекторията...
Няма гаранция, че като е със задно няма да тръгне с вратите напред...
Колите с предно и задно просто си имат своите особености при каране....разбира се точно БМВ са по-добри в завоите де...
-
golf_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
Li4o написа:golf_tuning написа:Мемфисе Знаиш ли колко е гот с предно у завои на газ![]()
![]()
Абе аз никога не пускам газта в завоите и обикновено си предвиждам траекторията...
Няма гаранция, че като е със задно няма да тръгне с вратите напред...
Колите с предно и задно просто си имат своите особености при каране....разбира се точно БМВ са по-добри в завоите де...
Ама имах предвид влизаш в некъф завои с 50-60км/h и намачкаш газчицата и колата са разбуксува
кфо става
Последна промяна от golf_tuning на Пет 21 юли 2006 10:11, променено общо 2 пъти.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
teo_ss написа:аре стига
аплодисменти за колегата че ги е направил смешни баварците . Да живее фауве ама кат скъсате Z4 например тогаз приказвайте
ПП Боли ме зъб
Събрал съм парите ,купувам го и ще го препарирам този баварец
DOHC написа:Много ме изкефи тази машинка, за която се говори доста отдавна, но уви никой нямаше снимки, а сега явно се продава, който има кинти да зима.
![]()
![]()
![]()
![]()
:
:
:
Снимано от новия брой на сп. АВТОКЪЩИ!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еи ама и на вас сектанска му работа БМВто било по устоичиво в завои да ама НЕ готов съм да се пусна по завои с БМВ до 170 кончета да видиме кон боб яде ли
а и колегата по горе дето каза нещо за треактории може да го кача да се повозиме към самоков да види кво е треактория
НЕ казвам нищо лошо за БМВтата и те си имат качества като всяка кола но пък точно за завои не ми говорете с това задно ще го забрава ощте на първите няколко завоя ае без лоши чувства 
- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
PL-16v написа:Еи ама и на вас сектанска му работа БМВто било по устоичиво в завои да ама НЕ готов съм да се пусна по завои с БМВ до 170 кончета да видиме кон боб яде лиа и колегата по горе дето каза нещо за треактории може да го кача да се повозиме към самоков да види кво е треактория
НЕ казвам нищо лошо за БМВтата и те си имат качества като всяка кола но пък точно за завои не ми говорете с това задно ще го забрава ощте на първите няколко завоя ае без лоши чувства
прав си,особено при сток окачванията разликата става колосална м/у предното на г2 и задното на е30Върни се в “Общи автомобилни дискусии”