накладки ICER???
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: накладки ICER???
Виждам че темата е стара, но искам да изкажа мнение.Преди около 10 000км сложих чисто нови предни дискове brembo и накладки icer.Днес забелязах че като спирам нещо взе да ми стърже, слизам и гледам от дясната страна диска надран и търкан неравномерно.Тия Icer явно наистина са големи боклуци и утре трябва да бягам за други и естествено ще са друга марка.
Днес свалих старите накладки и какво да видя от дясната страна външната накладка се е изпарила за 11000 км, а другите имат още 40% хляб
Сложих нови накладки на Delphi и да се надяваме да отидат повече време.
Днес свалих старите накладки и какво да видя от дясната страна външната накладка се е изпарила за 11000 км, а другите имат още 40% хляб

- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Когато купих колата отпред беше с почти нови icer. Не съм състезател и не съм ги подлагал на екстремни натоварвания,но за сега проблеми никакви нямам.Следващата им смяня ще е с дисковете и ще избера Ате 

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Днес сменихме на колегата накладките /Ибиза 1.9 тди 2000г/, нови дискове Брембо и накладки Icer . Да видим колко ще изкарат , като знам как ще я кара жена му може и 4 години да отидат 

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Icer притежавах близо 2 години на колата отпред,за спиране из града стават,за спиране като слизаш по стръмен планински път са доста зле.Говоря от опит 5човека в колата а пасата е тежък,след 4-5спирания и като загреят дисковете а моите са вентилирани ,направо отказват все едно нямаш серво.
Сравнявам ги с АТЕ-то с което съм сега и няма база за сравнение/както и в цената де/
След като ги свалих имаха язви все едно мишка ги беше гризала в средата на феродото и направо на боклука.
Така че имайте едно наум с тези накладки за екстремно спиране не стават а чат пат ми се е налагало и все още ми се налага не по моя вина,ако бях с тях вече да съм правил 5-6 пъти брони и да съм качил 1-2 баби на капака.
Сравнявам ги с АТЕ-то с което съм сега и няма база за сравнение/както и в цената де/
След като ги свалих имаха язви все едно мишка ги беше гризала в средата на феродото и направо на боклука.
Така че имайте едно наум с тези накладки за екстремно спиране не стават а чат пат ми се е налагало и все още ми се налага не по моя вина,ако бях с тях вече да съм правил 5-6 пъти брони и да съм качил 1-2 баби на капака.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”