накладки ICER???

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пет 03 ное 2006 13:57

Аз отпред съм с някакви италиански или испански-32лева-само такива предлагаха в магазинчето.Минах 5 000км без оплаквания?! Едва ли в Е С правят нестандартни продукти.. Може би по- реномираните са за състезатели:wink:

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Re: накладки ICER???

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пон 02 май 2011 18:38

Виждам че темата е стара, но искам да изкажа мнение.Преди около 10 000км сложих чисто нови предни дискове brembo и накладки icer.Днес забелязах че като спирам нещо взе да ми стърже, слизам и гледам от дясната страна диска надран и търкан неравномерно.Тия Icer явно наистина са големи боклуци и утре трябва да бягам за други и естествено ще са друга марка.

Днес свалих старите накладки и какво да видя от дясната страна външната накладка се е изпарила за 11000 км, а другите имат още 40% хляб :не: Сложих нови накладки на Delphi и да се надяваме да отидат повече време.

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Съб 07 май 2011 10:39

Когато купих колата отпред беше с почти нови icer. Не съм състезател и не съм ги подлагал на екстремни натоварвания,но за сега проблеми никакви нямам.Следващата им смяня ще е с дисковете и ще избера Ате :D

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 08 май 2011 15:26

Днес сменихме на колегата накладките /Ибиза 1.9 тди 2000г/, нови дискове Брембо и накладки Icer . Да видим колко ще изкарат , като знам как ще я кара жена му може и 4 години да отидат :lol:

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Сря 11 май 2011 7:00

Icer притежавах близо 2 години на колата отпред,за спиране из града стават,за спиране като слизаш по стръмен планински път са доста зле.Говоря от опит 5човека в колата а пасата е тежък,след 4-5спирания и като загреят дисковете а моите са вентилирани ,направо отказват все едно нямаш серво.
Сравнявам ги с АТЕ-то с което съм сега и няма база за сравнение/както и в цената де/
След като ги свалих имаха язви все едно мишка ги беше гризала в средата на феродото и направо на боклука.
Така че имайте едно наум с тези накладки за екстремно спиране не стават а чат пат ми се е налагало и все още ми се налага не по моя вина,ако бях с тях вече да съм правил 5-6 пъти брони и да съм качил 1-2 баби на капака.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”