Track Day Experience

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Track Day Experience

Мнениеот Div Selqnin » Пон 10 сеп 2012 17:58

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 3&t=309763

Хм вижте беемвстиите какво правят :beer

Може ли да се счита за предложение за догодина и клуба да направи подобно нещо според мен ще има доста желаещи и ще се получи нещо много хубаво и смислено :beer :beer :beer

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: Track Day Experience

Мнениеот Dead man » Пон 10 сеп 2012 18:36

Звучи повече от перфектно... :012:

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Пон 10 сеп 2012 19:07

Няма да е зле

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 10 сеп 2012 21:12

Всеки един събор на писта дракон организиран от VW клуб е давал възможност на всеки притежател на марката да покаже знания и умения на пистата.
Да покаже възможностите на колата си.
Дори само да покара ежедневката си на трасето, поне за няколко минути да се почуства от големите.
и това винаги е било безплатно...

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Пон 10 сеп 2012 22:41

Не споря обаче виж каква е програмата на мероприятнието което съм пуснал идеята е съвсем различна :beer :beer :beer

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Пон 10 сеп 2012 22:47

Форумният събор на Калояново е със същата идея.Само,че е безплатен.Като гледам таксата от 100 лева,за да ти покаже инструктор на кой завой с колко да влизаш и на коя предавка.Ами мерси.Аз примерно имам човек който може да ми ги каже тези напътствия и на лист хартия.Мисля,че тези събития свързани със Заднопредавателните автомобили Тук слабо ни касаят :) Иначе пожелавам на БМВ клуб България един хубав Уикенд с много Ентусиасти

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Пон 10 сеп 2012 23:46

Скочете всички защото е организирано от бмв клуба е***и тва ако не е дискриминация кое?!

Имаме същото ОК
Безплатно е ОК

Защо вместо да извлечем някакви идеи от другите веднага всички скачате против специално някои клубове?

Като гледам теми за дискусии всички недоволстват че на Калояново е меко казано скучно. Не съм ходил и незнам как е, пиша това, което съм видял във форума :beer . Даже имаше чудене как да се популяризира събора на Калояново и да се привлечат повече хора, ето мисля, че това е добра идея (не даването на 20-50-100-100 000лв), а това да се организира някакво обучение по майсторско шофиране, ако това съвпада със събора на Калояново мисля, че ще е мн добре за всички дори интересно и полезно. Ако не се лъжа на последното Калояново е имало професионален състезател със автоматик който е засрамил доста по силни коли (пак казвам не предявявам за точност в момента карам предимно на спомени от това което съм чел). Вече някой хваща ли ми тънката мисъл или всички сте толкова много фанатици на марката че щом "другия" клуб го е направил е под достойнството ви ?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 11 сеп 2012 8:56

Не знам къде видя някой да плюе по това, което организират от БМВ Клуба?
Напротив - може само да се радваме, че има все повече събития, организирани от клубове като нашия.
Това, което колегите написаха е, че ние вече за поредна година го правим това, с изключение на обучението и плащането. Мога да кажа само браво за идеята на колегите от БМВ Клуба, но според мен ние можем да я реализираме и без тези 100 лева за двата дни.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 11 сеп 2012 9:32

Div Selqnin написа:...Не съм ходил и незнам как е, пиша това, което съм видял във форума ...

Колега, никъде не съм написал нищо против БМВ клуба.
Имам приятели членове на клуба на баварската марка, редовно чета техният форум, ходил съм и на техни събори на Калояново.
Никога не бих си позволил да напиша нещо обидно поради факта, че не съм с такъв тип мислене а и е в разрез с правилата на този форум.
Не виждам никаква дискриминация, дори напротив потребителите тук са толерантни към притежателите на други марки автомобили.
След като не си ходил на VW събори не е удачно да си правиш изводи по разкази на очевидци.
След като прочетох темата в БМВ и предложението ти за нещо подобно, изложих факти, че ние сме го правили и ще продължим да действаме в тази насока.
Да дадем възможност на всеки притежател на VW да покара на писта или да се повози при лицензиран състезател.

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Вто 11 сеп 2012 12:08

dobrin написа:Не знам къде видя някой да плюе по това, което организират от БМВ Клуба?
Напротив - може само да се радваме, че има все повече събития, организирани от клубове като нашия.
Това, което колегите написаха е, че ние вече за поредна година го правим това, с изключение на обучението и плащането. Мога да кажа само браво за идеята на колегите от БМВ Клуба, но според мен ние можем да я реализираме и без тези 100 лева за двата дни.

Това имах предвид още в началото

golfer написа:

След като не си ходил на VW събори не е удачно да си правиш изводи по разкази на очевидци.
След като прочетох темата в БМВ и предложението ти за нещо подобно, изложих факти, че ние сме го правили и ще продължим да действаме в тази насока.
Да дадем възможност на всеки притежател на VW да покара на писта или да се повози при лицензиран състезател.

Ходил съм на събори имах предвид че не съм ходил на Калояново, все още.

Еми ок де нали и аз това говоря че след като продължавате да действате в тази посока според мен ще е добре за догодина на събора на Калоново да има нещо като убочение на такива като мен примерно които не са чак толкова навътре в нещата :beer

По-здрави!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”