Хм вижте беемвстиите какво правят

Може ли да се счита за предложение за догодина и клуба да направи подобно нещо според мен ще има доста желаещи и ще се получи нещо много хубаво и смислено

Div Selqnin написа:...Не съм ходил и незнам как е, пиша това, което съм видял във форума ...
dobrin написа:Не знам къде видя някой да плюе по това, което организират от БМВ Клуба?
Напротив - може само да се радваме, че има все повече събития, организирани от клубове като нашия.
Това, което колегите написаха е, че ние вече за поредна година го правим това, с изключение на обучението и плащането. Мога да кажа само браво за идеята на колегите от БМВ Клуба, но според мен ние можем да я реализираме и без тези 100 лева за двата дни.
golfer написа:
След като не си ходил на VW събори не е удачно да си правиш изводи по разкази на очевидци.
След като прочетох темата в БМВ и предложението ти за нещо подобно, изложих факти, че ние сме го правили и ще продължим да действаме в тази насока.
Да дадем възможност на всеки притежател на VW да покара на писта или да се повози при лицензиран състезател.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: chifut и 52 госта