bread1978 написа:Абе колеги, какви обучавания - какво нещо![]()
Въртиш ключа, палиш и тръгваш ....
Коооолко си на далече от истината хабер си нямаш. То каквото имаше да се казва по въпроса на колегата автор се каза.
bread1978 написа:Абе колеги, какви обучавания - какво нещо![]()
Въртиш ключа, палиш и тръгваш ....
ivo_555 написа:Закачаш клемата която първо хванеш
Каспър написа:Явно не ти се е налагало и смяташ, че тук си приказваме смешки.
Замислял ли си се, че щом при твоето поло не се налага обучение след сваляне на аку-то, то е възможно при други двигатели, като AEX и АЕЕ примерно да се налага при определени условия.
Хайде помисли и тогава коментирай
Dobromirski написа:ivo_555 написа:Закачаш клемата която първо хванеш
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ закачайте първо плюса, след това минуса !
transform написа:Колега, batmit, как се държи автомобила, ако не е адаптирана дроселовата клапа, питам от чисто любопитство.
batmit написа:Коляга, правя си адаптацията на студен двг - сутрин. При мен разликата от това да не правя адаптация или адаптация на загрял двг е около литър газ на 100 км, който каквото ще да си разправя, при мен е така.
Относно това как се прави адаптация виж в темите за Vag-com там пише и има много други полезни неща, ако не можеш да ги намериш ще ти помогна.
kc_3011 написа:В техническото ръководство на Голф 4/ Бора (това което имам е pdf-ско и е на руски) в приложенията на стр. 345 е описано на какво влияе свалянето на акумулатора: а) автоматично заключване на вратите при наличие на централно
б) необходимост от въвеждане на кода на аудиосистемата
в) загуба на настройките на ЕКУ-то, което се усеща като неустойчива работа на празен ход на двигателя (описано е какво да се направи "самообучението" на компютъра да стане по-бързо)
г)необходимост от препрограмиране затварянето на люка и ел. прозорците (описано е как става това)
Това че някой не усеща разлика от преди и след като акумулатора е бил свален не означава че няма разлика ;) Така пише в "дебелата книга", а и от личен опит мога да потвърдя.
Freakylol написа:Абе автора ти не си ли свалял акумулатора за зареждане някоя зима? Същото е и като с нов .. или поне аз разлика не виждам...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта