Търся си туба
- qm_parket
- Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
- Двигател: D40
Търся си туба
Извинявам се ако темата ми не е за тук. Търся си някой колега от Варна да ми услужи с прозрачна 20л туба, за да затворя на някои бензиностанции устите. Взимам тубата (колегата, който ми услужи може да дойде с мен), пълна я, снимам, изпразваме я в резервоара и я връщам. Обещавам снимките и нарушенията ще бъдат изпратени на ГОСПОДАРИТЕ и на всички други медии и институции. Благодаря предварително на отзовалите се.
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: Търся си туба
Имам желязна от старите,ако върши работа ти я давам 

- qm_parket
Искам да има отбелязано количеството и да се вижда горивото, което е вътре, за да може като им покажа, че не наливат точно колкото показва, да ги шибна в главата с тубата, за да им дойде акълеца.
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Такава туба дето търсиш няма да намериш. Пластмасова туба да е празна само от изпаренията на бензина лятото се издува ако е добре затворена. Пробвай с туба от минерална вода. На бензиностанциите имат специални калибровани лейки, само с такава може да измериш точно, иначе всичко друго е "миже да те лаже".
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
[quote="batmit"] На бензиностанциите имат специални калибровани лейки, само с такава може да измериш точно, quote] 

- qm_parket
Търся си туба или разграфен по-голям съд за течности, който да не е от бензиностанцията. Не им вярвам, ама изобщо на скъпите ни бензиностанция.
- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
Само в никакъв случай не наливай бензин в туба от минерална вода.По-скоро намери от някоя хим. лаборатория някакъв 5л разграфен стъклен съд.
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
на мен на две различни бензиностанции на 100км като допълня газовата бутилка ми дава 2 до 3 литра и то няколко пъти,голяма разлика,предполагам че и с бензина има шменти капели ама на газта няма как да се премери 

- qm_parket
yordannnnnn написа:на мен на две различни бензиностанции на 100км като допълня газовата бутилка ми дава 2 до 3 литра и то няколко пъти,голяма разлика,предполагам че и с бензина има шменти капели ама на газта няма как да се премери
За газта знам от един приятел, който работеше в Кълвача Газ навремето, че освен газ, слагат и въздух в бутилката заедно с пропан-бутана. Самата бутилка се пълни на максимум 80 процента, после има някакъв клапан, дето изключва. Татко също е на газ и последния път се оплака от газта на Лукоил - изкарвал много по-малко (с около 30 км) с газта на Лукоил в сравнение с други газстанции при едни и същи условия (зареждане за 20лв).
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
явно си е до конкретна бензиностанция независимо от коя верига са
лично аз в сливен зареждам на лук ойл много отдавна и нямам проблем,преди 2 години някъде бях в варна и пак отивам на лук-а да зареждам,и се почна едно пускане и спиране на помпата,викам си тука става нещо......е газта свърши 30 км преди сливен,атрябваше да има за още поне 100км.
на еко-сливен също един път усещам че ми свършва газта,сипвам 8 литра и колата все така не иска да върви все едно няма газ
с бензина също в сливен на лук-а нямам оплаквания,на полото бензиномера е като часовник,като пълня догоря винаги познавам с точност до литър колко ще събере като изключи пистолета
лично аз в сливен зареждам на лук ойл много отдавна и нямам проблем,преди 2 години някъде бях в варна и пак отивам на лук-а да зареждам,и се почна едно пускане и спиране на помпата,викам си тука става нещо......е газта свърши 30 км преди сливен,атрябваше да има за още поне 100км.
на еко-сливен също един път усещам че ми свършва газта,сипвам 8 литра и колата все така не иска да върви все едно няма газ
с бензина също в сливен на лук-а нямам оплаквания,на полото бензиномера е като часовник,като пълня догоря винаги познавам с точност до литър колко ще събере като изключи пистолета
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”