По-нагоре споменаха както е в развитите държави - задължително обучение/безплатен курс още в училище или от някое НПО пак безплатно за възрастни + издаване на удостоверение за завършения курс за предвижване с велосипед, а това може да е комбинирано за всяко дете с обща пътна безопасност, правила и т.н. За това не трябва да се плаща, има си поле за изява на доброволци или на някакви държавни органи/обучени учители, милиционери и прочее.
Аз също карам от малък велосипед из София и страната и си е доста рисково занимание.
Основното което съм научил е - ВИНАГИ ДА СИ ПРЕДВИДИМ! Без резки маневри, махай с ръце на където искаш да отидеш, а левите завой си ги прави на твоя отговорност и ама изобщо не си търси предимство на път с предимство! Това е реалността.
Друга голяма опасност - отварящи се врати - аз като си карам по улица с много паркирали автомобили никога не карам до тях, а си заемам нахално дясната половина на лентата и си карам, а ако ще завивам нанякъде си заемам цялата лента - това в града.
Разбира се горещо препоръчвам светлоотразителна жилетка и светлини - дори и най-евтините от 5лв комплекта мигащи отпред и отзад вършат много повече работа да ви забележат отколкото николко!
Друго което ме дразни много е каращи в насрещното велосипедисти или без светлини в тъмното.
Извънградско не съм имал проблеми слава богу, но и там трябва да си предвидим и ако трябва рязка маневра, а има движение може да стане опасно. Аз така заради един тир прецених, че е твърде опасно да правя маневра, защото не го виждам и е близо и си минах през един 15 см дълбок кратер и спуках гума, но поне съм цял

И там задължително със светло екипче и каска + светлини когато трябват. Тъмните цветове отдавна съм ги забравил, когато карам колоото.