Руска кола за 2 млн. долара показват в Женева

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Росен79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Росен79 » Съб 10 мар 2007 23:41

И аз все съм се чудил на руснаците, по-точно на СССР. Уж голяма наука и техника. Все идеологически войни водят, в космоса ходят. А чисто и просто трябваше да направят 3-4 модела коли на световно ниво и американците щяха да искат да бягат през границата - хем комунизъм, хем всичко е супер. Само че не се случваха такива неща. Ни коли, ни касетофони - пълно нищо. А великият автомат АК всъщност бил усъвършенстван немски... (за справка wikipedia)

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Нед 11 мар 2007 0:31

ACCELERATOR написа:Не знам за тази изгъзица на базата на Мерцедес, обаче Лада С ми хареса - има я на снимките. А и малко прилича на новото Scirocco.

Може и да прилича, ма руснаците пак ще я сглобяват на две бутилки водка и ще и гониш гайките по магистралата...... :lol:
А на ладунката поне рикардо седалки да беха отпорили, да не се трътлиш на завоите из купето 8)

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 11 мар 2007 10:46

хаха не мога да кажа , че харесвам руските коли, обаче на младите колеги от форума ми се ще да отбележа : страна с толкова хора и ресурси може да направи хубави неща, просто трябва всички, които си спомнят старото време да измрат ( от само себеси ) и ще видите.... :D То и Китай, дето преди няма и 50 години правеха кампания срещу врабчетата , че ядели житото ( исторически факт) си представете какви са били , ама на , доживяхме да ни правят повечето неща и то не само на нас...... :wink:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Нед 11 мар 2007 10:58

Ресурси има, ама желание за нещо наистина добро като няма не става! "Не става само с ядене, трябва и акъл" Вярвам, че звучи познато и актуално за случая!

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Нед 11 мар 2007 11:04

Защо ли ладата ми прилича на IROC? Особено в предницата... :roll:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Нед 11 мар 2007 12:41

Щото братушките не могат да саздадат нищо самостоятелно! Айде да не говорим за старите им модели Лада, Жигули и т.н. Всички знаем от какво са крали!

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Нед 11 мар 2007 22:16

абе не е кои знае какво,ама определено тия пари не струва;разгледах я отблизо :става като за руска кола ама да не забравяме 4е е лада

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”