Руска кола за 2 млн. долара показват в Женева
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз все съм се чудил на руснаците, по-точно на СССР. Уж голяма наука и техника. Все идеологически войни водят, в космоса ходят. А чисто и просто трябваше да направят 3-4 модела коли на световно ниво и американците щяха да искат да бягат през границата - хем комунизъм, хем всичко е супер. Само че не се случваха такива неща. Ни коли, ни касетофони - пълно нищо. А великият автомат АК всъщност бил усъвършенстван немски... (за справка wikipedia)
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
ACCELERATOR написа:Не знам за тази изгъзица на базата на Мерцедес, обаче Лада С ми хареса - има я на снимките. А и малко прилича на новото Scirocco.
Може и да прилича, ма руснаците пак ще я сглобяват на две бутилки водка и ще и гониш гайките по магистралата......

А на ладунката поне рикардо седалки да беха отпорили, да не се трътлиш на завоите из купето

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
хаха не мога да кажа , че харесвам руските коли, обаче на младите колеги от форума ми се ще да отбележа : страна с толкова хора и ресурси може да направи хубави неща, просто трябва всички, които си спомнят старото време да измрат ( от само себеси ) и ще видите....
То и Китай, дето преди няма и 50 години правеха кампания срещу врабчетата , че ядели житото ( исторически факт) си представете какви са били , ама на , доживяхме да ни правят повечето неща и то не само на нас...... 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”