Sky_is_the_Limit написа:...Системата в България е такава, че ако нямаш български телефонен номер не може нищо да направиш...
не си подготвен, седни си!
Sky_is_the_Limit написа:...Системата в България е такава, че ако нямаш български телефонен номер не може нищо да направиш...
joro_kem написа:Sky_is_the_Limit написа:...Системата в България е такава, че ако нямаш български телефонен номер не може нищо да направиш...
не си подготвен, седни си!
stefan4o написа:Защо да връща парите с лихва?
Как тогава става легално продажбата на лице от чужбина при нотариус?
Това е незаконно - все едно нищо не сте подписали.petarg29 написа:Правим си нормален договор за покупко-продажба без нотариус
Най-голямата глупост е да "продадеш" колата си само с пълномощно без прехвърляне. Беше модерно преди 15 години. След това хората се светнаха, че сами си го слагат, но явно ще откриваш топлата водаpetarg29 написа:правя му нотариално заверено пълномощно за ползване и го изпращам за Германия с моите номера и талони.
А ако не пристигне в Германия?petarg29 написа:След като пристигне в Германия може да пробва да регистрира колата така
Доста "ако" се събраха. После да не се появи поредната тема - "Помощ измамиха ме, пристигат данъци и глоби, за кола, която уж съм продал"?petarg29 написа:ако успее - изпраща ми немските талони, за да я дерегистрирам в България с причина - регистрация в друга държава. Ако не успее да регистрира колата в Германия ми връща по DHL талони и регистрационен номер, отписвам ги в КАТ и му ги изпращам обратно, за да може да си регистрира колата.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта