Много яка тройка в Ст.Загора?
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Колата скоро не съм я виждал в Стара Загора и това ме навежда на мисълта, че може да си е сменила собственика, ама се съмнявам доста.
Иначе колата си е реална и това не е никаква легенда или нещо подобно относно съществуването и. До колкото съм запознат всичко по колата е правено в чужбина по поръчка и сигурно струва доста повече от сумата за която се продава. Човека който я кара преди години имаше едно червено Мазерати - яко тунинговано, след това мисля, е караше Голф 2 G60 за който съм чувал, че е бил доста над 160 к.с. и това далеч не са единствените му автомобили които притежава.
Така, че трябва да е станало ясно, че "пенсионера" е меко казано доста голям маняк на тази тема.

- scooter
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
още не съм се качил в тази тройка.. обаче найстина си е 420кончета и все още си я притежава собственика.. ама "конете не са чак толкова важни колкото магарето, което е зад волана" има таквоз изразче.. а в този случей от стара загора до раднево по разбития тесен път се стига за 6 мин.
ако не се лъжа май за малко го беше пуснал за продан този голф за 15/18 000 евра не съм сигурен.. а не сте я виждали скоро защото уж дойде зимния сезон.. а гуми за таз джанта зимни не намерил.. и затова зимата си стоя в гаража.. нема да я оризилява с някакви сменшни 15ки я..
ако някой има интерес мога да питам дали все още се продава и за каква сума.. ама само за сериозни хора.. ей такива за просто да попитат.. надали ще му е до това точно..
по-нагоре споменахте 2 др. коли и 2те ги знам.. голф 2ката беше g60 210коня.. а Maseratito 4.24v модел.. ама като изключим оптиката на самолет, която имаше беше доста над 400коня за 2 литра двигател bi turbo
и спокойно си правеше 300.. ама то се продаде отдавна за някаква смешна сума от 10тина хилки някаде.. поради причина, че трудно се намираха части за него..

по-нагоре споменахте 2 др. коли и 2те ги знам.. голф 2ката беше g60 210коня.. а Maseratito 4.24v модел.. ама като изключим оптиката на самолет, която имаше беше доста над 400коня за 2 литра двигател bi turbo

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”