Много яка тройка в Ст.Загора?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Вто 30 май 2006 23:38

:roll:

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Сря 31 май 2006 0:13

Колата скоро не съм я виждал в Стара Загора и това ме навежда на мисълта, че може да си е сменила собственика, ама се съмнявам доста. :wink: Иначе колата си е реална и това не е никаква легенда или нещо подобно относно съществуването и. До колкото съм запознат всичко по колата е правено в чужбина по поръчка и сигурно струва доста повече от сумата за която се продава. Човека който я кара преди години имаше едно червено Мазерати - яко тунинговано, след това мисля, е караше Голф 2 G60 за който съм чувал, че е бил доста над 160 к.с. и това далеч не са единствените му автомобили които притежава. :wink: Така, че трябва да е станало ясно, че "пенсионера" е меко казано доста голям маняк на тази тема.

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Сря 31 май 2006 0:26

Моя човек пък спомена , че тази кола се е пускала на драг някъде и само някакво Порше го било ама то онова било някво неистинско,имаш ли инфо по тази тема?

Потребителски аватар
driver
Двигател:

Мнениеот driver » Сря 31 май 2006 0:31

didkoltd написа:Моя човек пък спомена , че тази кола се е пускала на драг някъде и само някакво Порше го било ама то онова било някво неистинско,имаш ли инфо по тази тема?

:dontknow:

Потребителски аватар
idkedikov
Автомобил: VW Passat 3bg
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот idkedikov » Сря 31 май 2006 0:55

Да наистина голфа не е легентда :wink: ама както каза driver скоро не се е мерка из зарата :)

Потребителски аватар
scooter
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scooter » Вто 01 май 2007 18:49

още не съм се качил в тази тройка.. обаче найстина си е 420кончета и все още си я притежава собственика.. ама "конете не са чак толкова важни колкото магарето, което е зад волана" има таквоз изразче.. а в този случей от стара загора до раднево по разбития тесен път се стига за 6 мин. :) ако не се лъжа май за малко го беше пуснал за продан този голф за 15/18 000 евра не съм сигурен.. а не сте я виждали скоро защото уж дойде зимния сезон.. а гуми за таз джанта зимни не намерил.. и затова зимата си стоя в гаража.. нема да я оризилява с някакви сменшни 15ки я.. :D ако някой има интерес мога да питам дали все още се продава и за каква сума.. ама само за сериозни хора.. ей такива за просто да попитат.. надали ще му е до това точно..

по-нагоре споменахте 2 др. коли и 2те ги знам.. голф 2ката беше g60 210коня.. а Maseratito 4.24v модел.. ама като изключим оптиката на самолет, която имаше беше доста над 400коня за 2 литра двигател bi turbo :) и спокойно си правеше 300.. ама то се продаде отдавна за някаква смешна сума от 10тина хилки някаде.. поради причина, че трудно се намираха части за него..

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Вто 01 май 2007 19:56

Готин голф !!! :D :D :D :D може някой ден и аз да карам такъв ама............. :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Вто 01 май 2007 20:00

Как да се кача сега в чепелагата? :shock

Потребителски аватар
driver
Двигател:

Мнениеот driver » Вто 01 май 2007 21:23

Ей тва е дзверо:

Изображение

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Вто 01 май 2007 22:01

driver написа:Ей тва е дзверо:

Изображение

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”