Глоба за паркиране и вдигната кола...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Вто 07 авг 2007 20:39

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:
Veso101 написа:Съвета ми за всички които идват към Несебър и Сл.бряг е да идват без коли, всяка кола извън платените паркинги се отнася веднага, особено в Съни.

Повечето квартири в Несебър били празни, както и хотелите в Слънчев бряг, особено тези отзад. Алчността винаги се наказва. :twisted: :twisted:

не знам дали са празни , но улиците са пълни, особено в Несебър е някакво стълпотворение.
Около 21 няма места и на платените паркинги.
Ако дойдат още хора с коли и ще стане като в страната на квадратните същества (чели ли сте приключенията на Лиско?)

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 07 авг 2007 20:48

Ебахти.... някой направо да направи темата за НЕСЕБЪР важна :shock

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 07 авг 2007 21:27

Tishku написа:20лв. глобата която плащам в КАТ като си взема талончето ли? АЗ вече олекнах с 32лв. като си взех колата от ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ :evil:

24лв за вдигането и возенето + 3ч. престой и ест ДДС :shock mhihi mhihi
ТОТАЛ = 32,60лв

ам баш така

20 лв. АКТА + 32 лв. дето вече си платил

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 07 авг 2007 21:40

batmilko написа:
Tishku написа:20лв. глобата която плащам в КАТ като си взема талончето ли? АЗ вече олекнах с 32лв. като си взех колата от ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ :evil:

24лв за вдигането и возенето + 3ч. престой и ест ДДС :shock mhihi mhihi
ТОТАЛ = 32,60лв

ам баш така

20 лв. АКТА + 32 лв. дето вече си платил

Бате добре че си ти, че другите ме оте*аха бързо! Мерси...

пп. За паяците в Несебър... ще ви тормозят още :wink: Собственика им ми е аверче, тряя да поддържа империята с нещо все пак

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Вто 07 авг 2007 22:54

Бате, вчера четвъртък, изгорях с паяка, и ми писаха и акт с отнемане на синия талон за 20 лв.+ паяка 30.лв.+ 3 часа на наказателния паркинг за 3 лева. Twisted Evil Бях си спрял под знак че е забранено паркирането и че има паяк от 7:30-21:30..МНОГО ПРИЛИЧА НА ТЕЗИ НА СИНИТЕ ЗОНИ....но няма надписите синя зона от-до..

Значи: има големи табели че е синя зона, до 18:30 примерно, което значи че след това не е....и ти се мяташ както направих аз, НО!! загледай се по-високо на същия стълб как има знак "забранено паркирането" и под него една табела с паяк и работно време от 7:30-21:30 !!! Е, питах един катаджия който се мотаеше там днес, точно като спирах пак, защото ми се налагаше да идвам на това място няколко вечери подред, и му викам "Ще ме дигнете ли, нали е до 18:30 синя зона, сега е 19:00? Онзи казва: Да, не е вече синя зона,спирай си, но я виж по-нагоре знака на стълба че е забранено паркирането!..И ми вика за капак Няма да те вдигнат тука". Twisted Evil Няма, няма..ама аз отпраших и търсих по уличките място

Номера е следния: Синя зона от 7:30-до 18:30,паяка вършее за такива без талони, на които съм и сложени скоби и се покриват...като изтече 18:30 и не е вече синя зона, почват балъците като мене да си паркират..и ги вдигат на основание паркирал на знак "забранено паркирането".

Така че гледайте внимателно знаците!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”