Бате, вчера четвъртък, изгорях с паяка, и ми писаха и акт с отнемане на синия талон за 20 лв.+ паяка 30.лв.+ 3 часа на наказателния паркинг за 3 лева. Twisted Evil Бях си спрял под знак че е забранено паркирането и че има паяк от 7:30-21:30..МНОГО ПРИЛИЧА НА ТЕЗИ НА СИНИТЕ ЗОНИ....но няма надписите синя зона от-до..
Значи: има големи табели че е синя зона, до 18:30 примерно, което значи че след това не е....и ти се мяташ както направих аз, НО!! загледай се по-високо на същия стълб как има знак "забранено паркирането" и под него една табела с паяк и работно време от 7:30-21:30 !!! Е, питах един катаджия който се мотаеше там днес, точно като спирах пак, защото ми се налагаше да идвам на това място няколко вечери подред, и му викам "Ще ме дигнете ли, нали е до 18:30 синя зона, сега е 19:00? Онзи казва: Да, не е вече синя зона,спирай си, но я виж по-нагоре знака на стълба че е забранено паркирането!..И ми вика за капак Няма да те вдигнат тука". Twisted Evil Няма, няма..ама аз отпраших и търсих по уличките място
Номера е следния: Синя зона от 7:30-до 18:30,паяка вършее за такива без талони, на които съм и сложени скоби и се покриват...като изтече 18:30 и не е вече синя зона, почват балъците като мене да си паркират..и ги вдигат на основание паркирал на знак "забранено паркирането".
Така че гледайте внимателно знаците!