$100 написа:Та по твоята логика е трябвало да ги дам по 15-20лв, но странно как ги продадох по 50лв без много чакане - около 1 седмица.
Отговорът няма да ти хареса, но 185/65/14 Фулда Екоконтрол струват 72лв/броя - чисто нови. За 6000км си им взел между 1/4 и 1/3 от живота. Да, етично погледнато тия гуми не струват повече от 25лв/броя. В държави като Германия тези гуми летят за смет. С цялото ми уважение, това че си ги продал за 50лв/брой не е причина за хвалене.
Научихме се в България само прекупвачи да го играем и да продаваме скъпо...сети се какво. Алуди в румънският ОЛХ струва 1000Е, тук струва 6000лв в по-лошо състояние. Някакъв ад настана от прекупвачи и търгашество.
Аз за мене съм си го решил. Нови китайки. Скоро ще се наканя да взимам зимни. Ти, както и всички останали можете да си задържите гумите на по 1-2 сезона с цена почти като нови. Според мен китайките като нови се държат по-добре от масовите гуми втора ръка на между 5 и 8 години, боклуци внесени на палет от Германия, които се продават от търгаши тук. Като спрат да ви купуват хмм.... ..... втора ръка, ще видим как ще ги пускате по 5лв/броя.
Най-лошото е, че се продават по 20-30лв/броя с цялата търгашеска наглост гуми, които са за боклука - с пукнатини, износени или с ДОТ от края на 90-те години. Тая наглост няма граници.

И само да ти кажа - продадох 4 лети джанти 14-ки, на 2 от които имаше от "хубавите ви гуми с мнооо грайфер" за 80лв.

Аз много добре знам какво говоря и какво продавам. И не ме мисли за будала, че съм ги пуснал на фона на търгашеските сметки евтино.
Ако си мислиш, че се изказвам остро - просто ми писна от джамбазлъци. И съм от хората, които цакат системата.