kykata_rymaneca написа:аз ходих до пункта за прегледи да проверя какво трябва и ми каза без никаква ражда по колата
Повечето коли в БГ не отговарят на това условие.

kykata_rymaneca написа:аз ходих до пункта за прегледи да проверя какво трябва и ми каза без никаква ражда по колата
kykata_rymaneca написа:аз ходих до пункта за прегледи да проверя какво трябва и ми каза без никаква ражда по колата голям малак талон лична карта застраховка данък аптечка триъгълник пожарогасител та утре ще ходя да минавам и ще кажа какво точно става
Iezekil написа:Мама му стара чудят се какво да измислят да ти дадат 2 лева заплата и да ти вземат 3,бъркат ни в джоба а на среща нищо,ние водачите имаме само задължения,измислят ни закони и правила а ПРАВА?
3 000000 автомобили и нагоре в държавата.Аз за 20 години какво видях като платец-плащай:ГО,ГТП,винетка,нова книжка че сменихме фасона,нови номера че ги сменихме,уред изкуствено дишане,нова аптечка,нов пожарогасител,пак нови номера,нови данъци,нови ГО,нова книжка,нови цени на горива,нови документи пак,вместо 4 пъти в живота ще ги сменям 6 пъти,така ще дам повече пари,нова уредба че не се издържа,нови изисквания за уредбата,да дадем пак някой лев,нов талон дето да седи в къщи ама ми го искат навсякъде??,нови номера трети път,нови данъци,нови номера 4-ти път,светлоотразителна жилетка,нови цени на консумативите,на горивата,нови данъци,пак нови документи,НОВО 20-Винетка...нови ограничения,нови закони,нов правилник,нова настилка по-некачествена,нови такси за паркиране,пломби на номерата,паспорт на газовата,я дай и копие на паспорта,на талона,на блежката за данъка... и пари нема,ни у нас ни у държавата...
сега да ни върнат всички за кърпене и пребоядисване,евро сонди,евро лампи,евро цвят,може и за основни ремонти ако имаме емисии не отговарящи на НОВИТЕ правила,че белким малко живне тая икономика.Ако са ви останали парички след тези манипулации не се плашете,идва нова цена на тока,горива пак,хляб,салам и така.Все пак тази държава на нас шофьорите чака,нали ходим на работа??
lion_heart002 написа:Никаква идея си нямат как се правят прегледи,като чета какво сте писали тук.Ама толкова ли не можеше,един от ''умните'' ни управници да се поинтересува по другите нормални европейски държави какви са изискванията за да се мине на преглед.Шокиран съм! Това все пак е нещо сериозно!![]()
LILO&STICH написа:Ако го направят както в другите страни,доста коли ще отидат на скраб
Aneto написа:LILO&STICH написа:Ако го направят както в другите страни,доста коли ще отидат на скраб
А защо пък да не го направят като в Русия - изобщо без преглед?
http://news.drom.ru/16657.html
Aneto написа:А защо пък да не го направят като в Русия - изобщо без преглед?
Aneto написа:LILO&STICH написа:Ако го направят както в другите страни,доста коли ще отидат на скраб
А защо пък да не го направят като в Русия - изобщо без преглед?
http://news.drom.ru/16657.html
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта