Ферари, ако искат да спечелят титла при констукторите, ще трябва да го уволнят колкото се може по-рано
дам,май хамилтън ще се мести при кончетатаPOLO PAVLETI написа:Не споря че на всеки може да се случи да се завърти.Пилотите в F1 не са случайни хора , но Маса показа че е посредствен пилот и според мен няма място в Скудерията.Според коментарите и мненията мястото му в Скудерията изтиваТози тим заслужава по стойностни пилоти а те не липсват в Формулата
LILO&STICH написа:дам,май хамилтън ще се мести при кончетатаPOLO PAVLETI написа:Не споря че на всеки може да се случи да се завърти.Пилотите в F1 не са случайни хора , но Маса показа че е посредствен пилот и според мен няма място в Скудерията.Според коментарите и мненията мястото му в Скудерията изтиваТози тим заслужава по стойностни пилоти а те не липсват в Формулата
![]()
![]()
LILO&STICH написа:дам,май хамилтън ще се мести при кончетатаPOLO PAVLETI написа:Не споря че на всеки може да се случи да се завърти.Пилотите в F1 не са случайни хора , но Маса показа че е посредствен пилот и според мен няма място в Скудерията.Според коментарите и мненията мястото му в Скудерията изтиваТози тим заслужава по стойностни пилоти а те не липсват в Формулата
![]()
![]()
Marto0 написа:asentm написа:а на бас, че следващия пилот във ферари ще се казва себастиян фетел, бмв го изпуснаха, шуми няма
а доколкото с мкларен двамата са си добре, на мен лично ковалайнен ми е любимец отдавна
Все по-усилено се говори, че Алонсо ще ходи във Ферари през следващия сезон.
ACCELERATOR написа:Marto0 написа:asentm написа:а на бас, че следващия пилот във ферари ще се казва себастиян фетел, бмв го изпуснаха, шуми няма
а доколкото с мкларен двамата са си добре, на мен лично ковалайнен ми е любимец отдавна
Пепел ти на езика!
Този ми е най-антипатичния пилот, откакто гледам ф1
Ludia написа:ACCELERATOR написа:Marto0 написа:asentm написа:а на бас, че следващия пилот във ферари ще се казва себастиян фетел, бмв го изпуснаха, шуми няма
Пепел ти на езика!
Този ми е най-антипатичния пилот, откакто гледам ф1
това не означава че не е добър
има потенциал момчето, признай си и само ако се качи в добра кола......2 пъти шампион става![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта