stefan4o написа:То с гумите е малко като с колите. Но не искам да навлизаме в излишни полемики, че може да си изпрося някое местоимениеНе приемам за сериозно твърдението, че гума, още повече пък Ласса, бие де-що има гуми на пазара. С което не твърдя, че колегата Гарчев лъже, просто малко повече се е прехласнал по турските нискобюджетки
stefan4o написа:За тоя модел ли говорим:
DundyTheCroc написа:Аз съм ей с тези Fulda Montero 3, на втори сезон
Вчера и днес много добре се държаха, разбивах преспи да паркирам, после и да тръгна, на киша, на изкачване с лед-като трактор съм
К.Одаджийски написа:Само стискайте палци тия фулди да се не изкриват като ревматизирана бабетка. На колега 2 зима им е от 4 купени нови на колата 2 се изкривиха на геврек, на друг само една от 4 и те така.Иначе вървят в снега, няма спор.
К.Одаджийски написа:Само стискайте палци тия фулди да се не изкриват като ревматизирана бабетка. На колега 2 зима им е от 4 купени нови на колата 2 се изкривиха на геврек, на друг само една от 4 и те така.Иначе вървят в снега, няма спор.
Пробвал съм Фулда летни и съм силно разочарован. Тя цената показва каква е стоката, но човек се подвежда (както и аз) да вземе нещо германско за не висока цена. Карал съм с Фулда летни на 5тото лято се усукаха теловете.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта