Колата е цялата в ледена обвивка, какво да я правя?
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
titko написа:ако окончателно си изчерпал всякакви варианти за разтопяване-гаражи пъроструйки и тн , опитай това
-закарай колата на паркинга на някой мол,от изгорелите газове там е малко по -топло (визирам този на стамболийски) - остави я там пазарувай ,хапни в хепи гледай едно филмче,и след 3-4-5 часа колата ще е готова = може би![]()
мен това ми се струва най-разумния вариант

На sky city паркинга е безплатен, ама не е толкова дълбок...
ISRalien написа:titko написа:ако окончателно си изчерпал всякакви варианти за разтопяване-гаражи пъроструйки и тн , опитай това
-закарай колата на паркинга на някой мол,от изгорелите газове там е малко по -топло (визирам този на стамболийски) - остави я там пазарувай ,хапни в хепи гледай едно филмче,и след 3-4-5 часа колата ще е готова = може би![]()
мен това ми се струва най-разумния вариантна кино като ходиш паркинга ти е 4 часа примерно.. после си плащаш, ама не знам колко е на час...
На sky city паркинга е безплатен, ама не е толкова дълбок...
Това е много добра идея, и аз се замислям. Паркинга в "Mall of Sofia" е безплатен за времето през което си гледал филма, а и май първия час или 2 е пак безплатен

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега идеята с Mall-a е добра между другото! Ако можеш отиди утре в този на стамболийски и слезни на ниво -3 там в дъното има автомивка и е доста топло! Остави колата там, можеш дори и да не седиш в мола (аз често го правя
). Отиди след няколко часа и би трябвало да се е разтопила. Според мен такъв вариянт (с естествено разтопяване) е много по-добър от пароструйки и т.н, от които може да стане още по-лошо. Хайде успех 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа:2 часа е безплатен, с билета за киното още 2 часа са безплатни. После по левче на час, ама гледай да имаш железни левчета, че машините нещат да взимат хартиени парички и требе да се въртиш като упикан бръбиняк докъде намериш левче измежду всичките тия магазини дето работят само с пари на едро.
Ако не му се дават 8 лева за кино може направо да я остави за 4-5 часа (подчертавам до автомивката!) и ще даде 3 лева

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
emohrisstov написа:К.Одаджийски написа:2 часа е безплатен, с билета за киното още 2 часа са безплатни. После по левче на час, ама гледай да имаш железни левчета, че машините нещат да взимат хартиени парички и требе да се въртиш като упикан бръбиняк докъде намериш левче измежду всичките тия магазини дето работят само с пари на едро.
Ако не му се дават 8 лева за кино може направо да я остави за 4-5 часа (подчертавам до автомивката!) и ще даде 3 лева
Е то идеята е да иде на кино ако му се гледа филма, а не че ще е по-евтино

Вариант е сутрин, преди работа, отиваш, оставяш, отиваш на работа, като по пътя разваляш 20 лв на левчета, минаваш да си я вземеш и презаверяваш картончето на някой друг апарат за паркинг.. има ги на всеки етаж при вход/изход за пешеходците.. Те също приемат пари доколкото знам.. Това да не прави опашки от изнервени блондинки в розови коли отзад на излизане

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:emohrisstov написа:К.Одаджийски написа:2 часа е безплатен, с билета за киното още 2 часа са безплатни. После по левче на час, ама гледай да имаш железни левчета, че машините нещат да взимат хартиени парички и требе да се въртиш като упикан бръбиняк докъде намериш левче измежду всичките тия магазини дето работят само с пари на едро.
Е то идеята е да иде на кино ако му се гледа филма, а не че ще е по-евтино![]()
Говоря ако не му се гледа филм примерно, не да излезе по-евтино

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”