Колата е цялата в ледена обвивка, какво да я правя?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
pavlin-gt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavlin-gt » Пон 05 яну 2009 23:37

До Молла на Стамболийски има автомивка минаваш я с топла вода,и после в подземния паркинг,това е добър вариянт :dontknow:

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Пон 05 яну 2009 23:38

е така като се замисля :cry: :cry: :cry: :cry:
    * Гараж - няма
    * Слънце - няма
    * Налъми - няма
    * Пароструйка - вредно
    * Топла вода - вредно

Спасение няма ? До лятото съм голф с 1 врата mhihi :shock

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 05 яну 2009 23:38

titko написа:ако окончателно си изчерпал всякакви варианти за разтопяване-гаражи пъроструйки и тн , опитай това
-закарай колата на паркинга на някой мол,от изгорелите газове там е малко по -топло (визирам този на стамболийски) - остави я там пазарувай ,хапни в хепи гледай едно филмче,и след 3-4-5 часа колата ще е готова = може би :roll: :roll:

мен това ми се струва най-разумния вариант :roll: на кино като ходиш паркинга ти е 4 часа примерно.. после си плащаш, ама не знам колко е на час...
На sky city паркинга е безплатен, ама не е толкова дълбок...

Потребителски аватар
Hertz
Двигател:

Мнениеот Hertz » Пон 05 яну 2009 23:40

ISRalien написа:
titko написа:ако окончателно си изчерпал всякакви варианти за разтопяване-гаражи пъроструйки и тн , опитай това
-закарай колата на паркинга на някой мол,от изгорелите газове там е малко по -топло (визирам този на стамболийски) - остави я там пазарувай ,хапни в хепи гледай едно филмче,и след 3-4-5 часа колата ще е готова = може би :roll: :roll:

мен това ми се струва най-разумния вариант :roll: на кино като ходиш паркинга ти е 4 часа примерно.. после си плащаш, ама не знам колко е на час...
На sky city паркинга е безплатен, ама не е толкова дълбок...

Това е много добра идея, и аз се замислям. Паркинга в "Mall of Sofia" е безплатен за времето през което си гледал филма, а и май първия час или 2 е пак безплатен :roll:

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Пон 05 яну 2009 23:43

Колега идеята с Mall-a е добра между другото! Ако можеш отиди утре в този на стамболийски и слезни на ниво -3 там в дъното има автомивка и е доста топло! Остави колата там, можеш дори и да не седиш в мола (аз често го правя :oops: ). Отиди след няколко часа и би трябвало да се е разтопила. Според мен такъв вариянт (с естествено разтопяване) е много по-добър от пароструйки и т.н, от които може да стане още по-лошо. Хайде успех :wink:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 05 яну 2009 23:44

2 часа е безплатен, с билета за киното още 2 часа са безплатни. После по левче на час, ама гледай да имаш железни левчета, че машините нещат да взимат хартиени парички и требе да се въртиш като упикан бръбиняк докъде намериш левче измежду всичките тия магазини дето работят само с пари на едро.

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Пон 05 яну 2009 23:53

К.Одаджийски написа:2 часа е безплатен, с билета за киното още 2 часа са безплатни. После по левче на час, ама гледай да имаш железни левчета, че машините нещат да взимат хартиени парички и требе да се въртиш като упикан бръбиняк докъде намериш левче измежду всичките тия магазини дето работят само с пари на едро.

Ако не му се дават 8 лева за кино може направо да я остави за 4-5 часа (подчертавам до автомивката!) и ще даде 3 лева :)

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 05 яну 2009 23:55

а в краен случай може да престои една нощ в моя гараж
близо до шкода магазина.....

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 05 яну 2009 23:56

emohrisstov написа:
К.Одаджийски написа:2 часа е безплатен, с билета за киното още 2 часа са безплатни. После по левче на час, ама гледай да имаш железни левчета, че машините нещат да взимат хартиени парички и требе да се въртиш като упикан бръбиняк докъде намериш левче измежду всичките тия магазини дето работят само с пари на едро.

Ако не му се дават 8 лева за кино може направо да я остави за 4-5 часа (подчертавам до автомивката!) и ще даде 3 лева :)

Е то идеята е да иде на кино ако му се гледа филма, а не че ще е по-евтино :lol:
Вариант е сутрин, преди работа, отиваш, оставяш, отиваш на работа, като по пътя разваляш 20 лв на левчета, минаваш да си я вземеш и презаверяваш картончето на някой друг апарат за паркинг.. има ги на всеки етаж при вход/изход за пешеходците.. Те също приемат пари доколкото знам.. Това да не прави опашки от изнервени блондинки в розови коли отзад на излизане :lol:

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Пон 05 яну 2009 23:58

ISRalien написа:
emohrisstov написа:

Е то идеята е да иде на кино ако му се гледа филма, а не че ще е по-евтино :lol:

Говоря ако не му се гледа филм примерно, не да излезе по-евтино :wink:

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Вто 06 яну 2009 17:28

Колега какво стана, размрази ли я? :roll:

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Вто 06 яну 2009 17:32

Колегата, карай си я и си свиркай - нищо й нема, ще се размрази сама. :wink:

eng.Kostadinov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eng.Kostadinov » Вто 06 яну 2009 18:22

А посоли ли я? Където може разбирасе. Също така студената вода също премахва леда. Просто най много да ти измръзнат пръстите. Копувай от магазина един пакет сол и където можеш го втрии а където е удачно направо ръси :bishop и без това е Йорданов ден :lol:

Потребителски аватар
Hertz
Двигател:

Мнениеот Hertz » Вто 06 яну 2009 18:39

Турайте катанеца :lock:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 06 яну 2009 20:02

Че защо да я размразява ???
Така както еняма никаква опастност да му вземат я лайстните , ягума с джанта и т.н. даже и няма да тръгнат да я крадат :))

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”