Vampiric написа:Покрай проучванията, стигнах до слените въпроси(нови

)....
сега ще се опитам да отговоря на някои от въпросите ти
Vampiric написа:Подочух, че голф ГТИ, не е 2,0 ами е 1.8 с пълен инжекцион и Г компресор....
това е така при голф 2-ките, те са 1.8 ГТИ 112 коня, тези който са с Г компресор можеш да получиш информация тук
http://g40g60.bol.bg/ . естественно ,че не всички голф ГТИ са с Г компресор. с Г-компресор се водят Голф Г60 , с двигател ПГ и мощност 160 коня. има и 2-ки 1.8 КР или ПЛ двигатели но те са съответно с по 139 или 129 коня.
Vampiric написа:А 1.8 (75к.с.) бил моноинжекцион, както и по-малките двигатели.(Това не го знаех)
Казаха ми, че на 1.8 не може да се сложи газова уредба щото било проблемно... що така ?....
прав си по малките двигатели са моно инжекция при 3-ките, но има и по удачен вариянт - 1.8 90 коня, по добре е от 75 коня. мотора се води АБС, а на 75 коневия - ААМ или АНН.
на 1.8 се слага газова, всичко зависи от майтсорлъка на газаджийте.
или поне според мне няма да има проблем.
това дали по малкоте двигатели са само моноинжекции - твърдо НЕ. аз съм с 1.6 инжекцион
Vampiric написа:Видях тук в темата, че питате колко пари сум навит да дам след като купя колата! това което мога да си позволя е 5500 лв. като цяло.
Което значи, че 4000-4500 отиват за кола и около 1000 за всичко останало.......
за тези пари който си приготвил може да ти се вкара от чужбина 3-ка с двигателите - 1.4, 1.6 и 1.8 в годините 92 - 93 може евентуално и 94
естественно на инвалид
Vampiric написа:Питам още , как вървят тези коли в чужбина , и по-евтино ли ще ми е ако си я внеса ?....
ДА, и така ти ще си я огледаш и ще видиш какво точно взимаш, а няма да купиш кола дето е лъскава само на външен вид.
Vampiric написа:Колко харчи срдено един голф (средно средно ако е от 92, 93, 94г.)(съответно 1.4 , 1.6 , 1.8 и ГТИ)
за бензин става дума. А Дизел оферта ли е 2ра ръка?. Казаха ми още , че 1.4 и 1.6 не били оферта, щото двигателя бил с някакво кофти разположение .. за разлика от 1.8 ? разяснете моля ви!!!!....
зависи от стил на каране - за 1.4 не мога да кажа. за 1.6 - 8/100 по думи на мой приятел с такъв голф, за 1.8 - 9 или 10 си ги удря. всичко това е смесен разход. за дизелите сам много гол и бос .нека някой друг да обясни
според мен 1.8 е най - добре за голф 3-ка. чувак съм ,че 1.4 дава някаъв луд разход заради малкото коне с които калата е много тромава, но не съм сигурен
п.с. ако някъде греша моля поправете ме

млад съм още и зелен и засега само това знам