Dead man написа:Проблем с разредени акумулатори,кофти електорника,бързо се износва съединителя ( много Нм ),предните дискове с накладките също...
Перфектна трансмисия,надежно псевдо 4х4( дава проблеми след определени км и се решават с доста пари),скъпи гуми,независимо зимни-летни,нисък разход в градски условия-София-11-13,извън 8-11....
Да я взима,щом и се знае историята и е на добра цена...![]()
ПС: Иво-( Брабуса е прав-трябва си стабилен доход за това МПС...)
От изказванията останах с впе4атлението 4е x5 му допада на секи, не знам колко от вас деиствително са го карали но аз карам такива поне веднъж в седмицата и просто не мога да кажа 4е бих си хвърлил парите за него. Карал сам си4ките бензинови двигатели и на новия и на стария модел и докато новия дори с 3 литровия бензин се 4уства как дърпа, стария това усещане се постига само при 4.8 и донякъде 4.6, дизелите не мога да ги коментирам. Верно дори 4.4 прави 4етвърт миля за 15.2 но като го карам ми се струва 4е не върви като за толкова. Има и разни други неща които за мен са дразнещи. Запо4вам да се замислям дали хората не пазаруват автомобилите си само по името? Ли4но аз ако търсих нещо с този размер бих се замислил за волво хц90, но какво ли разбирам аз, карам някъв Гоуф