Хората пишат че са доволни брат. Де да знам.

RaZU написа:виж значи ако е анти радар, кукерите ще могат да разберат защото радара няма да отчете нищо, а ако им праща сигнал, че си караш с 20КМ по-ниска скорост ще е супер.
musura написа:opipva4a написа:от ефтините руски - Сеивър 35-40 кинта
викат вършил работа
За съжаление никаква работа не вършат. Аз си купих преди 2-3 месеца и досега "антирадара" (ако може така да се нарече) засича всичко друго (големи камиони и т.н. бози) но не и ченгета. На няколко пъти да изгоря, заради доверието, което му имах
Най-вероятно са сменили радарите на куките, защото даже и не прави опит да свирне, когато ме засичат
CellNet ™ написа:musura написа:opipva4a написа:от ефтините руски - Сеивър 35-40 кинта
викат вършил работа
За съжаление никаква работа не вършат. Аз си купих преди 2-3 месеца и досега "антирадара" (ако може така да се нарече) засича всичко друго (големи камиони и т.н. бози) но не и ченгета. На няколко пъти да изгоря, заради доверието, което му имах :(
Най-вероятно са сменили радарите на куките, защото даже и не прави опит да свирне, когато ме засичат
И моят извод за Saver е такъв
musura написа:Krasi написа:сега станах малко кат пенсионер - 110 и това е...спокойно си разсейвам вниманието, ръчкам раадиото , пия кафе, лафя си по джесеема и то за неща свързани с работата ми които изискват да се съсредоточавам в-у разговора....но просто усещам, че колата се владее добре при тия скорости.
Малко офтопик, колега, по-добре карай отново бързо и съсредоточен върху управлението на автомобила, отлколкото бавно и разсеяно ... С всичкото това пиене на кафе, говорене по телефон и ръчкане на радиото, накрая човек така се "приспива" от бавното темпо и привидният "контрол", че накрая става белята, точно когато ти се разлее кафето или се наведеш към радиото за нещо си ...
Просто лично мое мнение.
За saver-a потретвам - досега радар не ми е засякал, ползвам го от 3 месеца, виж - камиони и гсм-клетки безгрешка ги лови.
По-нагоре колеги написаха, че КАТ вече са с нови радари, на друга честота и просот 35-те лева за saver е по-добре да се дадат на 3 ченгета по 10 лева и 5 за кафе, отлколко за "руски детектор за големи камиони и GSM клетки - съкратено РДГКГК"
blacki написа:Колега DragoCL това ми стана ясно вече. Сега питам дали прехвалените кобра или някои други засичат пуснат радар ТР-4 работещ на 10.525 хц?
Мерси
blacki написа:ТР-4 не е нов просто се пререботва от някой български фирми и си прави като по-новите. Иначе ТР-4 е на повече от 10 години сигурно.
musura написа:Аз изписах поне 10 мнения, за да обяснявам, че руските радар-детектори, освен големи камиони, бензиностанции и клетки на GSM-оператори друго не засичат. Ако искаш да дадеш 35 лева за нещо, което, ама абсолютно никаква работа да ти върши, дай ги. Твои са си.
Имам само една молба - примерно, като си купиш този руски "антирадар", да напишеш след това, колко ченгета си засякал. Става ли?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта