Идеи за антирадар.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 28 мар 2006 21:35

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?p=19325&sid=e075729ff0e8a66fe604c534b24f81f4
Хората пишат че са доволни брат. Де да знам. :roll:

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Вто 28 мар 2006 22:27

На Вектрата си бях сложил руски - Saver. Бях направил точно това, за което питаш - бях го напъхал между тавана и покриващата го кора горе - долу, където е сенника за шофьора. Пищялката и светодиода бях монтирал на мястото на едната крушка на предния плафон и съответно оттам идваше и захранването. С копчето за пускане и спиране на лампата му подавах и спирах захранването. Абе стана доста културно. Честно казано не ме беше спасявал ни веднъж за около 2 години, ама пък за сметка на това на пътя Пловдив - Варна, пък и тук в града знаех точно кога и къде ще почне да писка. Хеле пък, ако си зад някой бакшиш...Така и продадох колата с тази тарикатщина.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 28 мар 2006 22:34

Офф... Не знам ама трябва да има пряк изглед към камерата на ТР4. А мене ме интересува точно дали лови ТР4-ки щот най-много страдам от тях. :roll:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 28 мар 2006 22:53

RaZU написа:виж значи ако е анти радар, кукерите ще могат да разберат защото радара няма да отчете нищо, а ако им праща сигнал, че си караш с 20КМ по-ниска скорост ще е супер.

Абе не ,че съм запознат с антирадарите ,но самия радар на куките не е ли на принципа да изпраща вълни и отчита за колко време се сръщат.Ако е така как ще им пращаш сигнал ,че караш с 20км по бавно и какво става с техния сигнал нещо трябва да го заглуши.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 28 мар 2006 22:59

Антирадара заглушава честотния спектър на определено растояние около колата. А тука в БГ се продават радар-детектори които са надути с по 100 лева отгоре и въобще не са антирадари. Просто търговците спекулират. :lol: Някой да се изкаже за ТР-4-ки кой ге хнаща и кой не? :?: :wink: :lol:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 28 мар 2006 23:01

musura написа:
opipva4a написа:от ефтините руски - Сеивър 35-40 кинта
викат вършил работа

За съжаление никаква работа не вършат. Аз си купих преди 2-3 месеца и досега "антирадара" (ако може така да се нарече) засича всичко друго (големи камиони и т.н. бози) но не и ченгета. На няколко пъти да изгоря, заради доверието, което му имах :(

Най-вероятно са сменили радарите на куките, защото даже и не прави опит да свирне, когато ме засичат :(

CellNet ™ написа:
musura написа:
opipva4a написа:от ефтините руски - Сеивър 35-40 кинта
викат вършил работа

За съжаление никаква работа не вършат. Аз си купих преди 2-3 месеца и досега "антирадара" (ако може така да се нарече) засича всичко друго (големи камиони и т.н. бози) но не и ченгета. На няколко пъти да изгоря, заради доверието, което му имах :(

Най-вероятно са сменили радарите на куките, защото даже и не прави опит да свирне, когато ме засичат :(

И моят извод за Saver е такъв :lol:

musura написа:
Krasi написа:сега станах малко кат пенсионер - 110 и това е...спокойно си разсейвам вниманието, ръчкам раадиото , пия кафе, лафя си по джесеема и то за неща свързани с работата ми които изискват да се съсредоточавам в-у разговора....но просто усещам, че колата се владее добре при тия скорости.

Малко офтопик, колега, по-добре карай отново бързо и съсредоточен върху управлението на автомобила, отлколкото бавно и разсеяно ... С всичкото това пиене на кафе, говорене по телефон и ръчкане на радиото, накрая човек така се "приспива" от бавното темпо и привидният "контрол", че накрая става белята, точно когато ти се разлее кафето или се наведеш към радиото за нещо си ...

Просто лично мое мнение.

За saver-a потретвам - досега радар не ми е засякал, ползвам го от 3 месеца, виж - камиони и гсм-клетки безгрешка ги лови.
По-нагоре колеги написаха, че КАТ вече са с нови радари, на друга честота и просот 35-те лева за saver е по-добре да се дадат на 3 ченгета по 10 лева и 5 за кафе, отлколко за "руски детектор за големи камиони и GSM клетки - съкратено РДГКГК" :)

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 28 мар 2006 23:05

Колега DragoCL това ми стана ясно вече. Сега питам дали прехвалените кобра или някои други засичат пуснат радар ТР-4 работещ на 10.525 хц?
Мерси :roll:

Потребителски аватар
simon
Автомобил: Hyundai Tucson
Двигател:

Мнениеот simon » Сря 29 мар 2006 13:56

Някои стари модели алкател имат на скритите менюта 000000* един режим tracker патил съм си едно време като го пробвах.Може да питате някои разбирач на GSM ,но не знам кои радари залъгва.Моя перманентно беше 70км/h.Дори на пробата с фиша дето си го отнесох бяха двама познати после искаха като ме возят телефона ми на таблото да не взема да си помайтапя да го пусна из града.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 29 мар 2006 15:44

blacki написа:Колега DragoCL това ми стана ясно вече. Сега питам дали прехвалените кобра или някои други засичат пуснат радар ТР-4 работещ на 10.525 хц?
Мерси :roll:

Ами по пресни впечатления и ако куките не са ме пуснали по пързалката не засича /Кобра но не от най-скъпите/ но имам съмнения че може тази скорост дето ми я показаха /91км/ч/ да не е точно моята понеже ме привикаха при изпреварване и се предполага по презумпция че съм карал достатъчно бързо а аз не се заяждах да ми показват точния час понеже така или иначе бях сигурен че не съм с по малко от 90 а ограничението е 60! Та куката /поне беше свесен/ ми каза че работят само на "изстрел" и радара е от най-новите мисля че спомена точно този ТР-4 а при мен нищо не писна а ми се е случвало веднъж пак да ме "застрелят" но тогава ми писна...уви късно :cry: Така че както изглежда ставам много примерен шофьор понеже точиците хич не останаха а следващото възстановяване е доста далеч!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 29 мар 2006 15:58

ТР-4 не е нов просто се пререботва от някой български фирми и си прави като по-новите. Иначе ТР-4 е на повече от 10 години сигурно. :roll:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 30 мар 2006 10:23

Вчера Сейвъра-руския ме спаси на Берковица :lol:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 30 мар 2006 10:26

Pichaga вече чакам един Cobra 9110. Струва ми се добър пък и за 100 кинта кво му плащаш. Чисто нов. Само не знам как да си извадя запалката щот заседна и няма къде да го включвам. :censored :jerk :heeeavy metal :dontknow: :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 30 мар 2006 10:45

Мене ме спряха с 88 при ограничение 60 миналата седмица изчетоха ми лекция и си ме пуснаха ... без нищо... което ми се случва вече за нти път .... бати яките катаджии има ...

Потребителски аватар
Krasi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi » Чет 23 ное 2006 22:39

blacki написа:ТР-4 не е нов просто се пререботва от някой български фирми и си прави като по-новите. Иначе ТР-4 е на повече от 10 години сигурно. :roll:

Мисля че ТР4 е по нов, от няколко години е само, и мисля че въобще не е преработван, радара е с микропроцесорен контрол, изработен с чипове на Моторола.
Просто ченгетата познават добре неговите възможности и ги използват за да ни работят всякак:с памети, с часовници и с квото друго може.

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пет 24 ное 2006 13:46

musura написа:Аз изписах поне 10 мнения, за да обяснявам, че руските радар-детектори, освен големи камиони, бензиностанции и клетки на GSM-оператори друго не засичат. Ако искаш да дадеш 35 лева за нещо, което, ама абсолютно никаква работа да ти върши, дай ги. Твои са си.

Имам само една молба - примерно, като си купиш този руски "антирадар", да напишеш след това, колко ченгета си засякал. Става ли?

Хич, ама хич не си прав !!!
Моят сейвър си е изплатил отдавна цената !!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”