Хората пишат че са доволни брат. Де да знам.
Идеи за антирадар.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
На Вектрата си бях сложил руски - Saver. Бях направил точно това, за което питаш - бях го напъхал между тавана и покриващата го кора горе - долу, където е сенника за шофьора. Пищялката и светодиода бях монтирал на мястото на едната крушка на предния плафон и съответно оттам идваше и захранването. С копчето за пускане и спиране на лампата му подавах и спирах захранването. Абе стана доста културно. Честно казано не ме беше спасявал ни веднъж за около 2 години, ама пък за сметка на това на пътя Пловдив - Варна, пък и тук в града знаех точно кога и къде ще почне да писка. Хеле пък, ако си зад някой бакшиш...Така и продадох колата с тази тарикатщина.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
RaZU написа:виж значи ако е анти радар, кукерите ще могат да разберат защото радара няма да отчете нищо, а ако им праща сигнал, че си караш с 20КМ по-ниска скорост ще е супер.
Абе не ,че съм запознат с антирадарите ,но самия радар на куките не е ли на принципа да изпраща вълни и отчита за колко време се сръщат.Ако е така как ще им пращаш сигнал ,че караш с 20км по бавно и какво става с техния сигнал нещо трябва да го заглуши.
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:opipva4a написа:от ефтините руски - Сеивър 35-40 кинта
викат вършил работа
За съжаление никаква работа не вършат. Аз си купих преди 2-3 месеца и досега "антирадара" (ако може така да се нарече) засича всичко друго (големи камиони и т.н. бози) но не и ченгета. На няколко пъти да изгоря, заради доверието, което му имах
Най-вероятно са сменили радарите на куките, защото даже и не прави опит да свирне, когато ме засичат
CellNet ™ написа:musura написа:opipva4a написа:от ефтините руски - Сеивър 35-40 кинта
викат вършил работа
За съжаление никаква работа не вършат. Аз си купих преди 2-3 месеца и досега "антирадара" (ако може така да се нарече) засича всичко друго (големи камиони и т.н. бози) но не и ченгета. На няколко пъти да изгоря, заради доверието, което му имах :(
Най-вероятно са сменили радарите на куките, защото даже и не прави опит да свирне, когато ме засичат
И моят извод за Saver е такъв
musura написа:Krasi написа:сега станах малко кат пенсионер - 110 и това е...спокойно си разсейвам вниманието, ръчкам раадиото , пия кафе, лафя си по джесеема и то за неща свързани с работата ми които изискват да се съсредоточавам в-у разговора....но просто усещам, че колата се владее добре при тия скорости.
Малко офтопик, колега, по-добре карай отново бързо и съсредоточен върху управлението на автомобила, отлколкото бавно и разсеяно ... С всичкото това пиене на кафе, говорене по телефон и ръчкане на радиото, накрая човек така се "приспива" от бавното темпо и привидният "контрол", че накрая става белята, точно когато ти се разлее кафето или се наведеш към радиото за нещо си ...
Просто лично мое мнение.
За saver-a потретвам - досега радар не ми е засякал, ползвам го от 3 месеца, виж - камиони и гсм-клетки безгрешка ги лови.
По-нагоре колеги написаха, че КАТ вече са с нови радари, на друга честота и просот 35-те лева за saver е по-добре да се дадат на 3 ченгета по 10 лева и 5 за кафе, отлколко за "руски детектор за големи камиони и GSM клетки - съкратено РДГКГК"
- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
Някои стари модели алкател имат на скритите менюта 000000* един режим tracker патил съм си едно време като го пробвах.Може да питате някои разбирач на GSM ,но не знам кои радари залъгва.Моя перманентно беше 70км/h.Дори на пробата с фиша дето си го отнесох бяха двама познати после искаха като ме возят телефона ми на таблото да не взема да си помайтапя да го пусна из града.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
blacki написа:Колега DragoCL това ми стана ясно вече. Сега питам дали прехвалените кобра или някои други засичат пуснат радар ТР-4 работещ на 10.525 хц?
Мерси
Ами по пресни впечатления и ако куките не са ме пуснали по пързалката не засича /Кобра но не от най-скъпите/ но имам съмнения че може тази скорост дето ми я показаха /91км/ч/ да не е точно моята понеже ме привикаха при изпреварване и се предполага по презумпция че съм карал достатъчно бързо а аз не се заяждах да ми показват точния час понеже така или иначе бях сигурен че не съм с по малко от 90 а ограничението е 60! Та куката /поне беше свесен/ ми каза че работят само на "изстрел" и радара е от най-новите мисля че спомена точно този ТР-4 а при мен нищо не писна а ми се е случвало веднъж пак да ме "застрелят" но тогава ми писна...уви късно
blacki написа:ТР-4 не е нов просто се пререботва от някой български фирми и си прави като по-новите. Иначе ТР-4 е на повече от 10 години сигурно.
Мисля че ТР4 е по нов, от няколко години е само, и мисля че въобще не е преработван, радара е с микропроцесорен контрол, изработен с чипове на Моторола.
Просто ченгетата познават добре неговите възможности и ги използват за да ни работят всякак:с памети, с часовници и с квото друго може.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:Аз изписах поне 10 мнения, за да обяснявам, че руските радар-детектори, освен големи камиони, бензиностанции и клетки на GSM-оператори друго не засичат. Ако искаш да дадеш 35 лева за нещо, което, ама абсолютно никаква работа да ти върши, дай ги. Твои са си.
Имам само една молба - примерно, като си купиш този руски "антирадар", да напишеш след това, колко ченгета си засякал. Става ли?
Хич, ама хич не си прав !!!
Моят сейвър си е изплатил отдавна цената !!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”