Madj0 написа:Лелеллее ся нема да мога да спяяяяя цяла нощ
абе затова ти казах отивай я дай на паркинг за през ноща само
да си спокоен!
утре ще му мислиш...
иначе и аз залагам на гаража
Madj0 написа: А ако намажа ключалките лекичко пластинката с лепилце за да неможе да се пъхне ключ
Spunky написа:Madj0 написа: А ако намажа ключалките лекичко пластинката с лепилце за да неможе да се пъхне ключ
На мен ми я бяха отворили с нещо вкарано под самата ключалка и здраво напънато. От което са изкривили ламарината на вратата под самата дръжка а и 2 дена влизах през дясната врата докат ми отворят ключарите шофиорската. Нема спасение. Слагай я на паркинг и това е. Плейърите и без панели ги крадат за съжаление
Madj0 написа:Добре де толкова ли лесно се отварят тея ключалки
Tyan написа:Аз съм го измислил сценария за спешни ситуации Чувам или виждам че нещо става .... взимам си пистолета и една 5 килограмова гира адлер от комплекта ми ..... Слизам тихо ..... стрелям веднъж във въздуха да се шашнат... стрелям, втори път под пояса за всеки случей да не избяга ако се опита ..... почвам да го млатя с гирата ... тя е гумирана от всякъде ама внимавам да не умре няма да го бия по главата много и ще внимавам да не се появи някой друг да му помага ..... след като го помлатя десетина минути ще го вкарам у багажника и ще го заключа там ще му пусна Хеви Метъл и ще викна полицията и те да го бият. Ако се прави на нинджа ще го вържем и ще го бичуваме с истински кожен бич
silent написа:[......но ВИНАГИ е силна дума и означава зад всеки крадящ боклук по една патрулка.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта