Помощ крадци

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Нед 16 апр 2006 22:13

Madj0 написа:Лелеллее ся нема да мога да спяяяяя цяла нощ

абе затова ти казах отивай я дай на паркинг за през ноща само
да си спокоен!
утре ще му мислиш...

иначе и аз залагам на гаража

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Нед 16 апр 2006 22:41

Madj0 написа: А ако намажа ключалките лекичко пластинката с лепилце за да неможе да се пъхне ключ

На мен ми я бяха отворили с нещо вкарано под самата ключалка и здраво напънато. От което са изкривили ламарината на вратата под самата дръжка а и 2 дена влизах през дясната врата докат ми отворят ключарите шофиорската. Нема спасение. Слагай я на паркинг и това е. Плейърите и без панели ги крадат за съжаление :evil:

Потребителски аватар
ifa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ifa » Нед 16 апр 2006 23:47

Не виждам нищо лошо и да си запушиш ключалките на вратите (без багажника разбира се). Вярно, сигурно ще ти се наложи все някога да си отвориш през него, но не мисля,че е толкова фатално. нали няма да е всяка сутрин. Аз съм така, а и всичките ми познати с централно :idea:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 16 апр 2006 23:50

Spunky написа:
Madj0 написа: А ако намажа ключалките лекичко пластинката с лепилце за да неможе да се пъхне ключ

На мен ми я бяха отворили с нещо вкарано под самата ключалка и здраво напънато. От което са изкривили ламарината на вратата под самата дръжка а и 2 дена влизах през дясната врата докат ми отворят ключарите шофиорската. Нема спасение. Слагай я на паркинг и това е. Плейърите и без панели ги крадат за съжаление :evil:

Попринцип това им е слабото място на голфовете, двойките се отварят така без проблем, един приятел ги отваряше така, като бехме ученици още и с отверка става специално на двойката

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ крадци

Мнениеот varkulaka » Пон 17 апр 2006 7:17

Madj0 написа:Добре де толкова ли лесно се отварят тея ключалки

По някога ключовете съвпадат :gruebel чудна работа.Имам един колега който с клуча от неговата Джета отваря вратите на друг колега с Ауди

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 17 апр 2006 7:34

Аз съм го измислил сценария за спешни ситуации Чувам или виждам че нещо става .... взимам си пистолета и една 5 килограмова гира адлер от комплекта ми ..... Слизам тихо ..... стрелям веднъж във въздуха да се шашнат... стрелям, втори път под пояса за всеки случей да не избяга ако се опита ..... почвам да го млатя с гирата ... тя е гумирана от всякъде ама внимавам да не умре няма да го бия по главата много и ще внимавам да не се появи някой друг да му помага ..... след като го помлатя десетина минути ще го вкарам у багажника и ще го заключа там ще му пусна Хеви Метъл и ще викна полицията и те да го бият. Ако се прави на нинджа ще го вържем и ще го бичуваме с истински кожен бич

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 17 апр 2006 9:42

Tyan написа:Аз съм го измислил сценария за спешни ситуации Чувам или виждам че нещо става .... взимам си пистолета и една 5 килограмова гира адлер от комплекта ми ..... Слизам тихо ..... стрелям веднъж във въздуха да се шашнат... стрелям, втори път под пояса за всеки случей да не избяга ако се опита ..... почвам да го млатя с гирата ... тя е гумирана от всякъде ама внимавам да не умре няма да го бия по главата много и ще внимавам да не се появи някой друг да му помага ..... след като го помлатя десетина минути ще го вкарам у багажника и ще го заключа там ще му пусна Хеви Метъл и ще викна полицията и те да го бият. Ако се прави на нинджа ще го вържем и ще го бичуваме с истински кожен бич

:mrgreen:
То тва хубаво, ама представи си три яки копелета, дето са се специализирали в тази сфера на дейност... тогава какво може да направи сам човек? Ако е някое хилаво наркоманче, да го спукаш от бой. Ама трима здравеняци... или дори двама... няма да се стреснат толкова лесно, че да седят да ги биеш с гирата по главите.
Аз в скоро време ще обиколя оръжейните магазини за нещо електрошоково - палка, или пистолет някакъв... ако изобщо се предлагат такива неща. Предполагам за самозащита би трябвало да ги има, но цените какви ще са... :roll: Като се замисля, май това е единственото решение, защото първо не го убиваш, ами го парализираш тотално за десетина минути, докато дойде полицията, и второ - ако след като е получил една доза електричество, все още се опитва да буйства - бам още един удар и тогава с кубинките по главата, за да знае, че се е бъзикал с the wrong guy ;)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 17 апр 2006 9:43

Е нали казах че ще го гръмна първо в краката да не може да ходи :)

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 17 апр 2006 9:54

Оу, вярно, това не съм го видял... Да де, ама после може да те съди за нанесени щети докато се е разхождал например... и пак ти ще си виновен. С лектрошока не му се нанасят никакви щети, само дето го парализира и няма мърдане. Нека се оплаква. А и лесно можеш да се оправдаеш ако заведе дело, щот веднага казваш, че го е ударил ток от разпокъсани жици в земята - преди два-три дена май някакъв кон го стресло напрежението и се опекло добичето. Сега незнам кой ще е виновен... общината сигурно, щото ако беше станало това с човек... :(

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 17 апр 2006 9:56

Хей добра идея е това с тока :) ..........

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 17 апр 2006 10:01

саморазправата не е за препоръчване
Гепачите ВИНАГИ ги пазят ченгета с някоя патрулка наблизо.
Писал съм тук за такъв случай. Ще го пребиете и после вас ще влачат в районото и после може и на съд.
просто не знам вече какво е спасението ,ни гараж може те опази, ни паркинг - ако решат и те набележат....
бтв по статистика на мвр последните месеци има бум на кражбите.....защо ли ?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 17 апр 2006 10:58

Единствено спасение - застраховка. Не че не могат да я откраднат, ама поне ще си ти платят париците. Малко са мудни приплащането, ама ако имаш някой да побутне става по - бързо, а пък и все някога ще платят, да ги :censored: и застрахователите. А за саморазправата и аз съм на това мнение - не че не можем да ги помлатим :a boi de , ама после е разправия, пък и гадовете са отмъстителни. Само ядове.

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Пон 17 апр 2006 14:00

One написа:Гепачите ВИНАГИ ги пазят ченгета с някоя патрулка наблизо.
Е чак пък ВИНАГИ. Ако не си крадец не знам от къде може да си сигурен.Не че е невъзможно и няма подобни случаи но ВИНАГИ е силна дума и означава зад всеки крадящ боклук по една патрулка.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 17 апр 2006 14:45

silent написа:[......но ВИНАГИ е силна дума и означава зад всеки крадящ боклук по една патрулка.

Не говоря за всеки боклук решил да гепи нещо , говоря за тези , които организирано си работят това - да крадат коли, и не само, или части за тях...? Или някой ще ми каже , че в малка България не се знаят поименно , кои са крадците на коли,и не само тези престъпници, че е само обществена тайна кой е крадец и кой дилър ? Айде моля ви се. Това не може да същесвува никъде без покровителството и знанието на полицията. Нима в дъното на всекя група няма замесен полицай и митничар или поне бивш такъв , който със старите си връзки е "полезен" ????
Тия хора са толкова добре организирани, така добре си плащат където и на когото трябва, че не е истина .....а на нас ни остава да стискаме палци да не сме следващите "пострадали"....

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Пон 17 апр 2006 14:57

One
.....Нима в дъното на всекя група няма замесен полицай и митничар или поне бивш такъв , който със старите си връзки е "полезен" ????
е тука грешиш те определено не са дъното дъното е много по дълбоко за жалост. Всичко се знае в тая държава и за 72 часа може да бъде прочистена но това са много пари .........тея дето ни оправляват намазват от тях .........да не са луди

а иначе докато неизлезе закон като в щатите като е в твоя собственост да имаш право да си го стрелнеш няма да се оправиме

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”