Със протокола за ПТП отиваш при неговия застраховател

znainainai написа:Данни за гражданската на виновния има във протокола за ПТП от полицията
Със протокола за ПТП отиваш при неговия застраховател
Вчера си купувам кола, която няма регистрация, правя си застраховка и се прибирам към вкъщи.
6669 написа:Написаха ми 2 акта, за без застраховка и за без регистрационни табели.
group® написа:Мани номерата, мани застраховката.
Няма да ти платят, защото автомобила е технически неизправен и негоден за употреба в Република България.
Сиреч няма технически преглед.
Съжалявам за случката![]()
п.с. имайте предвид също, че при кражба отпада застраховката при липса на технически преглед
6669 написа:group® написа:Мани номерата, мани застраховката.
Няма да ти платят, защото автомобила е технически неизправен и негоден за употреба в Република България.
Сиреч няма технически преглед.
Съжалявам за случката![]()
п.с. имайте предвид също, че при кражба отпада застраховката при липса на технически преглед
Автомобила си е с италиянските документи, на който пише, че е изнесен за България. Верно няма италиянски номера, но в случая другият водач е виновен и по пътя на логиката - аз си нося последствията за нередовностите по автомобила, и застрахователя ми оправя щетите
donMaranzano написа:Колега така е в нормалните държави, биха ти платили. БГ не е такава и няма да ти платят, но аз бих се радвал да ти платят поне някаква сума.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта