Куфарче с инструменти - препоръки

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Чет 03 авг 2006 13:55

Един път работих с Манесман - комплект, донесен от Германия. Май не са много скъпи. Не сме имали сериозни "ръжделници" за отвиване, но ми се видяха много читави инструментите.

П.П. Абе и в друга тема така се случи да ми се повтори едно и също, извинявам се, нещо се побърква служебния ми комп. Ха, сега виждам, че и на колегата отдолу му се е случило! Нещо става в тази жега...

Последна промяна от kokovanev на Чет 03 авг 2006 14:03, променено общо 1 път.

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Чет 03 авг 2006 14:02

Rico също са много добра марка. Доволен съм.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 03 авг 2006 14:06

ОК Разбрахме. :lol:
Колега що не провериш първо в Киров - USAG или някои магазини за професионални инструменти. :wink:
Аман от китайски боклуци. :x

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Чет 03 авг 2006 14:23

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Чет 03 авг 2006 15:15

а може ли да се каже, че има ментета на рико?

Потребителски аватар
xaxobgcc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xaxobgcc » Чет 03 авг 2006 16:51

Аз преди 2 седмици си купих FORCE и съм много доволен за 80лв. До сега не съм имал проблемите които имах с смотаните инструменти. Пасват перфектно с болтовете и гайките и нямат грам луфт.

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Чет 03 авг 2006 18:44

усаг гедоре,,,,,иначе колегата с тона -беше прав че е едно от най добрите цена качество,,,имам едни стари който не са мръднали,заедно с стари руски,и ги допълвам с рико....

ако съм на теб купувам среден клас за вържа гащите и от ебая докупувам висок клас на старо кога какво изпадне

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Чет 03 авг 2006 20:46

Баща ми има комплект полски звезди - не са мръднали.А за Rico-то май му направиха и на него ментета.

Както написа колега в по горен пост - Предлага ли се Snap-On в БГ???

Потребителски аватар
rusty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusty » Чет 03 авг 2006 22:12

Аз ползвам от 3 години комплект от Оби за 25 Евро. Иначе мога да ти препоръчам www.dieselsend.de, виж на инструменти има профи комплект за около 100 евро, човека ми е познат и ти гарантирам качеството.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 03 авг 2006 22:21

blacki написа:Колега що не провериш първо в Киров - USAG или някои магазини за професионални инструменти. :wink:

КИРОВ? цени... без коментар... :screwy :drinking: :closed:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 04 авг 2006 0:37

vaskoto1 написа:
blacki написа:Колега що не провериш първо в Киров - USAG или някои магазини за професионални инструменти. :wink:

КИРОВ? цени... без коментар... :screwy :drinking: :closed:
:)
Дбре де КИРОВ го мани. :wink: Ама USAG не са ли хубави инструменти? :roll:

Потребителски аватар
dmitko
Автомобил: Tiguan II 4Motion
Двигател: CZEA 2016

Мнениеот dmitko » Пет 04 авг 2006 7:43

kokovanev написа:ТОНА - чешки инструменти. Относително добро съотношение цена-качество. От МЕТРО преди време съм си вземал техни неща и съм доволен.

И аз съм с такива, в Бриколаж ги има много, и ти препоръчвам поотделно да си ги взимаш каквито ти трябват, а не цял комплект и после половината от него никога да не го използваш.
Иначе тези на Тона са хром-ванадиеви и на цена са два пъти по-евтини от Facom например, а не мисля че им отстъпват по качество, е естествено са и два пъти по-скъпи от китайските боклуци но ти решаваш.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пет 04 авг 2006 7:53

rusty написа:Аз ползвам от 3 години комплект от Оби за 25 Евро. Иначе мога да ти препоръчам www.dieselsend.de, виж на инструменти има профи комплект за около 100 евро, човека ми е познат и ти гарантирам качеството.

ръсти, между 25 и 125 разликата е осезаема :).....ква марка е тоя от оби дет си го взел? и колко части са? аз си мислех нещо до 50-70 Евро да дам, може да не е върховното качество, ама както казах да не вземе да ми се огъне ключа в ръката. сега гледах при plus.de има комплект отверки на Манесманн за 8 евро, 35 части което съвсем не звучи лошо...отделно се продават пак на манесманн 2 комплекта (различна големина) с разни там тресчотки (или както там се наричат) и накрайници....съответно за 20 и 25 Евро....та горе долу с тея 3 неща идват към 55 Евро

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Пет 04 авг 2006 8:35

При такива цени замирисва на китайско. Въпроса е от кой производител е в действителност и дали все пак като са написали отгоре Манесманн качеството е малко по-прилично.

Потребителски аватар
rusty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusty » Пет 04 авг 2006 9:18

Мани ги тези от плюс, там е менте. Вземи си от баумаркт, там имаш 2 год. гаранция и винаги може да ги смениш ако стане нещо, при плюс треа ги прашташ на фирмата. Най доброто съотношение качество/цена е във фамила на фирмата индуст... нещо си. Те са дъщерна на хацет (HAZET) а може би знаеш това е най добрият инструмент който съществува в ДЕ. Манезман не е добор!!! Всичко тяхно което съм имал се троши, една бормашина я връщах 2 пъти и най накрая си взех еинхел. Тва което аз имам от оби не знам ква марка е, нищо не пише но излезе доста здраво: 3 смени на гарнитурата на главата, 1 турбо конверсия и 1000 други малки ремноти изкара, като разбира се се ползва внимателно. Аз съм доволен, за 25 Евро няма какво повече да искам :) 4 години вече.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”