Един път работих с Манесман - комплект, донесен от Германия. Май не са много скъпи. Не сме имали сериозни "ръжделници" за отвиване, но ми се видяха много читави инструментите.
П.П. Абе и в друга тема така се случи да ми се повтори едно и също, извинявам се, нещо се побърква служебния ми комп. Ха, сега виждам, че и на колегата отдолу му се е случило! Нещо става в тази жега...
Куфарче с инструменти - препоръки
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Последна промяна от kokovanev на Чет 03 авг 2006 14:03, променено общо 1 път.
...
усаг гедоре,,,,,иначе колегата с тона -беше прав че е едно от най добрите цена качество,,,имам едни стари който не са мръднали,заедно с стари руски,и ги допълвам с рико....
ако съм на теб купувам среден клас за вържа гащите и от ебая докупувам висок клас на старо кога какво изпадне
ако съм на теб купувам среден клас за вържа гащите и от ебая докупувам висок клас на старо кога какво изпадне
- rusty
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ползвам от 3 години комплект от Оби за 25 Евро. Иначе мога да ти препоръчам www.dieselsend.de, виж на инструменти има профи комплект за около 100 евро, човека ми е познат и ти гарантирам качеството.
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
kokovanev написа:ТОНА - чешки инструменти. Относително добро съотношение цена-качество. От МЕТРО преди време съм си вземал техни неща и съм доволен.
И аз съм с такива, в Бриколаж ги има много, и ти препоръчвам поотделно да си ги взимаш каквито ти трябват, а не цял комплект и после половината от него никога да не го използваш.
Иначе тези на Тона са хром-ванадиеви и на цена са два пъти по-евтини от Facom например, а не мисля че им отстъпват по качество, е естествено са и два пъти по-скъпи от китайските боклуци но ти решаваш.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rusty написа:Аз ползвам от 3 години комплект от Оби за 25 Евро. Иначе мога да ти препоръчам www.dieselsend.de, виж на инструменти има профи комплект за около 100 евро, човека ми е познат и ти гарантирам качеството.
ръсти, между 25 и 125 разликата е осезаема

- rusty
- Автомобил:
- Двигател:
Мани ги тези от плюс, там е менте. Вземи си от баумаркт, там имаш 2 год. гаранция и винаги може да ги смениш ако стане нещо, при плюс треа ги прашташ на фирмата. Най доброто съотношение качество/цена е във фамила на фирмата индуст... нещо си. Те са дъщерна на хацет (HAZET) а може би знаеш това е най добрият инструмент който съществува в ДЕ. Манезман не е добор!!! Всичко тяхно което съм имал се троши, една бормашина я връщах 2 пъти и най накрая си взех еинхел. Тва което аз имам от оби не знам ква марка е, нищо не пише но излезе доста здраво: 3 смени на гарнитурата на главата, 1 турбо конверсия и 1000 други малки ремноти изкара, като разбира се се ползва внимателно. Аз съм доволен, за 25 Евро няма какво повече да искам
4 години вече.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”