ПТП дайте съвет

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Re: ПТП дайте съвет

Мнениеот Varbona » Сря 16 фев 2011 11:56

Аз и голямата ми уста^ scare

Днес като си изкарвах колата от гаража още спейки нацелих една астра, която беше нестандартно паркирана и й направих бронята на сол. Оставих визитка, разбрахме се да попълним констативен протокол (след консултация с вездесъщия Санто, и обаждане за входящ номер на КП от КАТ) и застрахователите ще се оправят. Та може и по този начин.

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Сря 16 фев 2011 12:09

На един приятел му удариха колата съседи и той ги видя.Съседа даже не слезе да види какво стана.След време моя човек го намери да го питат какво ще правят.Дали да викат кат или ще си плати щетата.Той отказа да си плати щетата и моят френд извика кат.Сега на този хитрец ще му вземат книжката и ще плати акт между 500-1000 лева , че е напуснал произшествието с което един вид е избягал защото е бил пиян или там нещо си :!:

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Чет 17 фев 2011 9:00

vvv_ написа:Здравейте, днес в една тясна уличка дадох назад, защото тъпия бакшиш, който беше пред мен неможеше да излезе и подпрях една кола.

Е голяма работа!Болите те фара за една драскотина...Това е просто драскотина на ламарина.Не се впрягай,те те нападнахе все едно си прегазил човек и си избягал :screwy
И колегите кадето много говорят за европейски постъпки и прочее-Билили сте във Европа?Ама не фолк-кръчмата Европа,а Европата за която говорите?
Там в някой държави почти няма коли без надрани брони,защото се паркира на много близко разтояние един от друг и драскотините са не избежни,особенно в старите градове с тесните улички.Пък не съм видял телефони по чистачките и т.п.!

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Чет 17 фев 2011 10:03

kristianatanasov написа:
vvv_ написа:Здравейте, днес в една тясна уличка дадох назад, защото тъпия бакшиш, който беше пред мен неможеше да излезе и подпрях една кола.

Е голяма работа!Болите те фара за една драскотина...Това е просто драскотина на ламарина.Не се впрягай,те те нападнахе все едно си прегазил човек и си избягал :screwy
И колегите кадето много говорят за европейски постъпки и прочее-Билили сте във Европа?Ама не фолк-кръчмата Европа,а Европата за която говорите?
Там в някой държави почти няма коли без надрани брони,защото се паркира на много близко разтояние един от друг и драскотините са не избежни,особенно в старите градове с тесните улички.Пък не съм видял телефони по чистачките и т.п.!

А случайно да знаеш че техните застраховки са като нашето каско(затова и цените им са scare )?

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Чет 17 фев 2011 17:55

Ivan_GT написа:[А случайно да знаеш че техните застраховки са като нашето каско(затова и цените им са scare )?

Иване не става дума за пари....имам впредвид че ония паркират на по 5-10см един от друг и като почнат маневрите-бум предния,бум задния,бум предния,бум задния....и на никой не му прави впечатление,просто това си им е като навик-виждал съм го в Италия,Франция и Испания!!!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 17 фев 2011 18:03

kristianatanasov написа:
Ivan_GT написа:[А случайно да знаеш че техните застраховки са като нашето каско(затова и цените им са scare )?

Иване не става дума за пари....имам впредвид че ония паркират на по 5-10см един от друг и като почнат маневрите-бум предния,бум задния,бум предния,бум задния....и на никой не му прави впечатление,просто това си им е като навик-виждал съм го в Италия,Франция и Испания!!!

Добре бре другар, много сте ми интересни, я си представи че някой ти удари колата, докато си пиеш кафето!? Дали няма да го догониш?! Или ще си кажеш, бре нищо, и без това колата е стара! Ма нали не е на моята кола, и за това сте философи, давам гаранция, че на повечето колите ви стоят в гаражите, и ходите на работа пеша, някой на паркинга да не я удари, а излизате с тях на кафе, да се тишкарите! НЕ СЕ ЗАСЯГАЙТЕ! Ма се сложете на пострадалия колега на мястото, аз съм си намирал колата, ударена и то сериозно в калника, след пребоядисване, не бяха минал и 2 седмици! Та моля ви се, тия маабети в чужбина паркирали така, онака! Иди в Гърция, иди в Италия или Франция, удари на някой колата на паркинга да видиш ко те чака!

КОлегата не е постъпил правилно и това е !Аз не казвам че съм перфектен, но не бих постъпил така!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”