kristianatanasov написа:Ivan_GT написа:[А случайно да знаеш че техните застраховки са като нашето каско(затова и цените им са

)?
Иване не става дума за пари....имам впредвид че ония паркират на по 5-10см един от друг и като почнат маневрите-бум предния,бум задния,бум предния,бум задния....и на никой не му прави впечатление,просто това си им е като навик-виждал съм го в Италия,Франция и Испания!!!
Добре бре другар, много сте ми интересни, я си представи че някой ти удари колата, докато си пиеш кафето!? Дали няма да го догониш?! Или ще си кажеш, бре нищо, и без това колата е стара! Ма нали не е на моята кола, и за това сте философи, давам гаранция, че на повечето колите ви стоят в гаражите, и ходите на работа пеша, някой на паркинга да не я удари, а излизате с тях на кафе, да се тишкарите! НЕ СЕ ЗАСЯГАЙТЕ! Ма се сложете на пострадалия колега на мястото, аз съм си намирал колата, ударена и то сериозно в калника, след пребоядисване, не бяха минал и 2 седмици! Та моля ви се, тия маабети в чужбина паркирали така, онака! Иди в Гърция, иди в Италия или Франция, удари на някой колата на паркинга да видиш ко те чака!
КОлегата не е постъпил правилно и това е !Аз не казвам че съм перфектен, но не бих постъпил така!