Няма какво да се лъжем , нека да го казваме тука , поне някои "да се познаят" в думите ни, защото това сме всички ние все пак - на мен ми е омръзнало и някакси като че ли съм започнал да свиквам с безхаберието на някои водачи , които се интересуват единствено и само за собственото си автомобилче и собственото си благоденствие. Карат както им падне - с нерегулирани къси светлини (или допълнителни такива) ,при разминаване при извънградски участъци - не превключват навреме на къси светлини (трябва да им нахакаш дълги , за да се сетят) , не внимаване при паркиране, не спазване на необходимата дистанция при паркиране , освен това и при движение - не един път съм набивал аварийни светлини да се усети тоя зад мен , че не трябва да ми кара броня до броня - все пак ако спра малко по-рязко ако се наложи ? Сеченето на път също е често срещано , както и такива, които свирят с клаксона за да поздравят някой си ( това е напълно забранено, защото така създават фалшива тревога и останалите водачи се чудят какво става)... и още доста подобни "дреболийки" - защото наистина има и по-сериозни джигити на пътя от споменатите неща , но все тези дреболийки също изнервят обстановката - ми в крайна сметка не сме сами на пътя да му се невиди

.Говоренето по телефон - при положение , че си в маневра , на светофар, на стоп... в сложна обстановка - ми айде това вече е много нагло. Все по-често срещам говорещи по телефон хора и едновременно с това каращи автомобили ( и аз съм го правил , но когато да речем съм извънградско и то при това положение карам с 80 примерно и в дясното платно, а има хора в сложна обстановка пак си карат и говорят и ти се чудиш що се мотат - ами нагло е! )