Сега ще я дебна да се появи
.

Такива шофьори, които не могат едно паркиране на заден или да си изкарат колата на заден за мен не са шофьори. Вчера тръгвам пред блока и една запалила до мене дала малко напред пред мене и си приказва с друг. Аз запалих и надъних клаксона и и казах да се омита, щото нямам време я чакам се наприказва. Не сме на седянка все пак. Спирам да пиша, че се ядосвам още. 
.Говоренето по телефон - при положение , че си в маневра , на светофар, на стоп... в сложна обстановка - ми айде това вече е много нагло. Все по-често срещам говорещи по телефон хора и едновременно с това каращи автомобили ( и аз съм го правил , но когато да речем съм извънградско и то при това положение карам с 80 примерно и в дясното платно, а има хора в сложна обстановка пак си карат и говорят и ти се чудиш що се мотат - ами нагло е! ) 
ето такива са ни колегите - шофьори или поне някои от тях!
И аз мразя така като ми дава някой зор, а виждам че пътя нее хубав и си жаля колата щото като излупка и мойто сърце прескача също. Пазя много дупките. На село като си ходя карам 4 км през цялото село на 1-ва и 2-ра докато стигна до предпоследната къща, в която живеят баба и дядо. 
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 109 госта