Имате ли конфликти на паркинга пред вкъщи?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
nvrmnd
Автомобил: Golf MK5
Двигател: 1.6 FSI BLF

Re: Имате ли конфликти на паркинга пред вкъщи?

Мнениеот nvrmnd » Сря 11 апр 2012 19:22

Когато си купих колата, една седмица спирах пред блока, кажи речи на едно и също място, в Младост 4 все още не е толкова зле с паркирането. След 1 седмица смених регистрацията с Пловдивска ( нямам Софийска регистрация по местоживеене ). Продължих да си спирам пред блока и на 2-рия ден открих 40см деруга с ключ. Оттогава колата е на платен паркинг. Изводите оставям за вас.

Потребителски аватар
hooligans
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 11 апр 2012 21:53

Да си дойдем на думата mhihi
Стига сте си мислили, че някой гледа регистрация за да прави щети...
Малоумника няма акъл и ако ще и тутраканска регистрация да е, пак ще драска!
Просто съвпадение

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Сря 11 апр 2012 22:30

Колеги, само не си мислете, че като отмъстите на някого случая ще приключи. Ще се чупят и драскат коли по-редовно от преди.

Отговора както някои казаха е гараж и каско, нямаме оправия и това е... един мухъл и на мен ми се караше, че съм му спирал на мястото, естествено го пратих по дяволите, но следващата сутрин две дупки с шило, добре, че гумите и без това си бяха за боклука.
Не спирах там и си гледам кефа, може да ме е яд, че съм му угодил, но предпочитам да нямам разправии с такива диваци, то живота си ги наказва такива рано или късно!

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 12 апр 2012 7:52

vasstop написа:
Aneto написа:Още малко някой да ме ядоса и ще излизам от нас с по едно пакетче просо или жито в ръка mhihi
'Angry birds' :twisted:

:063: :063: :063:

Потребителски аватар
Fifa
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: 1.9 TDI AWX

Мнениеот Fifa » Чет 12 апр 2012 9:44

За сега нямам. Старая се да паркирам читаво и да оставям възможно най-много място за другите.
Ако всички правим това ще е доста по-добре ;)

Потребителски аватар
Outfeed
Автомобил: VW EOS
Двигател: TSI

Мнениеот Outfeed » Чет 12 апр 2012 9:47

Нямам такива проблеми и от както имам кола никога не съм имал. Както и хората живеещи на моята улица не са имали по между си. Квартала ми е изцяло от къщи и всеки си спира на мястото на улицата точно пред двора, като всеки има или дворно място за паркиране, или гараж.
Иначе малко съм съжалявал приятелите и познатите ми, които живеят в блокове. Там в повечето случаи неуредиците в това отношение са големи и всеки се бори за място. :/

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Чет 12 апр 2012 10:10

С толкова хора със "селски" манталитет и с толкова наркомани и крадци единствения разумен вариант е платен паркинг.

Лошото е ако няма такъв наблизо и трябва да ходиш пеша сутрин да си вземеш колата.

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Чет 12 апр 2012 22:54

genov1 написа:С тия комунистически блокове със 100 апартамента и 20 места за паркиране, няма как да няма проблеми ..

Колега, не че нещо съм привърженик на комунизма, ама ся като не е комунизъм кой прави паркинг за 100 коли?!? До нагласа и акъл си е, добре че съм в къща с двор и гаражи и си нямам никакви дертове със съседите :P

Потребителски аватар
hooligans
Модератор
Модератор

Мнениеот hooligans » Чет 12 апр 2012 22:57

Петър Петров написа:
genov1 написа:С тия комунистически блокове със 100 апартамента и 20 места за паркиране, няма как да няма проблеми ..

Колега, не че нещо съм привърженик на комунизма, ама ся като не е комунизъм кой прави паркинг за 100 коли?!? До нагласа и акъл си е, добре че съм в къща с двор и гаражи и си нямам никакви дертове със съседите :P

Ами правят колега, но няма кой да ги купува :idea:

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Чет 12 апр 2012 23:05

hooligans написа:
Петър Петров написа:

Ами правят колега, но няма кой да ги купува :idea:

:D :D :D
Ти знаеш за копуването, аз също знам че трябва да бръкнеш в джоба та да имаш - за това писах "и акъл" :beer

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 12 апр 2012 23:09

Те на тези гаражи им искат пари все едно са от златни тухли как да ги купи човек :screwy

Потребителски аватар
hooligans
Модератор
Модератор

Мнениеот hooligans » Чет 12 апр 2012 23:11

KirilGeorgiev написа:Те на тези гаражи им искат пари все едно са от златни тухли как да ги купи човек :screwy

Колко им искат :roll:

Потребителски аватар
dnn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dnn » Чет 12 апр 2012 23:43

на нас единна дядка от съседната кооперация ни правеше проблем за едни места негови били колчета ли не слагаше, ние ги къртихме и накрая спряхме едно алеко на двете места за около 1г.6мес. и проблема се реши после направиха синята зона и алекото отиде за скраб

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пет 13 апр 2012 0:51

Лоши хора, не искат да си купят "гараж", който при първия дъжд се наводнява и после 5 дни мирише на блато за скромната сума от 12 000 евро в елитни европейски квартали като Витоша и Младост 4 mhihi

София не е предвидена нито за толкова жители нито за толкова коли. Преди време четох една статия, че София е на четвърто място между европейските столици по брой на автомобили на глава от населението, изпреварвайки градове като Париж, Лондон и Виена.

Но пък добрата новина е, че като удари бензина 3лв след някой и друг месец просто няма да ви се налага да си местите колите.

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Пет 13 апр 2012 15:39

от 4-5 месеца съм в апартамент ,само за зимата естествено и досега никой съсед не е правил проблеми....има дори хора ,който спират перпендикулярно за да има къде да си оставят колите,но явно си се познават....от време на време наблюдавам и някой спрял некадърно,ама явно блока е разбран(нищо че е панелка)....скоро ми се случи да отида да работя на едно място и както спрях веднага се появи една бабка да ми каже,че мястото е на мъжа й и че трябва да преместя колата....просто според мен има хора и хора....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”