Имате ли конфликти на паркинга пред вкъщи?
- nvrmnd
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: 1.6 FSI BLF
Re: Имате ли конфликти на паркинга пред вкъщи?
Когато си купих колата, една седмица спирах пред блока, кажи речи на едно и също място, в Младост 4 все още не е толкова зле с паркирането. След 1 седмица смених регистрацията с Пловдивска ( нямам Софийска регистрация по местоживеене ). Продължих да си спирам пред блока и на 2-рия ден открих 40см деруга с ключ. Оттогава колата е на платен паркинг. Изводите оставям за вас.
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Да си дойдем на думата
Стига сте си мислили, че някой гледа регистрация за да прави щети...
Малоумника няма акъл и ако ще и тутраканска регистрация да е, пак ще драска!
Просто съвпадение
Стига сте си мислили, че някой гледа регистрация за да прави щети...
Малоумника няма акъл и ако ще и тутраканска регистрация да е, пак ще драска!
Просто съвпадение
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Колеги, само не си мислете, че като отмъстите на някого случая ще приключи. Ще се чупят и драскат коли по-редовно от преди.
Отговора както някои казаха е гараж и каско, нямаме оправия и това е... един мухъл и на мен ми се караше, че съм му спирал на мястото, естествено го пратих по дяволите, но следващата сутрин две дупки с шило, добре, че гумите и без това си бяха за боклука.
Не спирах там и си гледам кефа, може да ме е яд, че съм му угодил, но предпочитам да нямам разправии с такива диваци, то живота си ги наказва такива рано или късно!
Отговора както някои казаха е гараж и каско, нямаме оправия и това е... един мухъл и на мен ми се караше, че съм му спирал на мястото, естествено го пратих по дяволите, но следващата сутрин две дупки с шило, добре, че гумите и без това си бяха за боклука.
Не спирах там и си гледам кефа, може да ме е яд, че съм му угодил, но предпочитам да нямам разправии с такива диваци, то живота си ги наказва такива рано или късно!
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:'Angry birds'Aneto написа:Още малко някой да ме ядоса и ще излизам от нас с по едно пакетче просо или жито в ръка

- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
За сега нямам. Старая се да паркирам читаво и да оставям възможно най-много място за другите.
Ако всички правим това ще е доста по-добре
Ако всички правим това ще е доста по-добре
- Outfeed
- Автомобил: VW EOS
- Двигател: TSI
Нямам такива проблеми и от както имам кола никога не съм имал. Както и хората живеещи на моята улица не са имали по между си. Квартала ми е изцяло от къщи и всеки си спира на мястото на улицата точно пред двора, като всеки има или дворно място за паркиране, или гараж.
Иначе малко съм съжалявал приятелите и познатите ми, които живеят в блокове. Там в повечето случаи неуредиците в това отношение са големи и всеки се бори за място. :/
Иначе малко съм съжалявал приятелите и познатите ми, които живеят в блокове. Там в повечето случаи неуредиците в това отношение са големи и всеки се бори за място. :/
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
С толкова хора със "селски" манталитет и с толкова наркомани и крадци единствения разумен вариант е платен паркинг.
Лошото е ако няма такъв наблизо и трябва да ходиш пеша сутрин да си вземеш колата.
Лошото е ако няма такъв наблизо и трябва да ходиш пеша сутрин да си вземеш колата.
-
Петър Петров
- Автомобил:
- Двигател:
genov1 написа:С тия комунистически блокове със 100 апартамента и 20 места за паркиране, няма как да няма проблеми ..
Колега, не че нещо съм привърженик на комунизма, ама ся като не е комунизъм кой прави паркинг за 100 коли?!? До нагласа и акъл си е, добре че съм в къща с двор и гаражи и си нямам никакви дертове със съседите
- hooligans
- Модератор

Петър Петров написа:genov1 написа:С тия комунистически блокове със 100 апартамента и 20 места за паркиране, няма как да няма проблеми ..
Колега, не че нещо съм привърженик на комунизма, ама ся като не е комунизъм кой прави паркинг за 100 коли?!? До нагласа и акъл си е, добре че съм в къща с двор и гаражи и си нямам никакви дертове със съседите
Ами правят колега, но няма кой да ги купува
-
Петър Петров
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:Петър Петров написа:genov1 написа:С тия комунистически блокове със 100 апартамента и 20 места за паркиране, няма как да няма проблеми ..
Ами правят колега, но няма кой да ги купува
Ти знаеш за копуването, аз също знам че трябва да бръкнеш в джоба та да имаш - за това писах "и акъл"

-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Те на тези гаражи им искат пари все едно са от златни тухли как да ги купи човек 

- hooligans
- Модератор

KirilGeorgiev написа:Те на тези гаражи им искат пари все едно са от златни тухли как да ги купи човек
Колко им искат
- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на нас единна дядка от съседната кооперация ни правеше проблем за едни места негови били колчета ли не слагаше, ние ги къртихме и накрая спряхме едно алеко на двете места за около 1г.6мес. и проблема се реши после направиха синята зона и алекото отиде за скраб
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Лоши хора, не искат да си купят "гараж", който при първия дъжд се наводнява и после 5 дни мирише на блато за скромната сума от 12 000 евро в елитни европейски квартали като Витоша и Младост 4
София не е предвидена нито за толкова жители нито за толкова коли. Преди време четох една статия, че София е на четвърто място между европейските столици по брой на автомобили на глава от населението, изпреварвайки градове като Париж, Лондон и Виена.
Но пък добрата новина е, че като удари бензина 3лв след някой и друг месец просто няма да ви се налага да си местите колите.
София не е предвидена нито за толкова жители нито за толкова коли. Преди време четох една статия, че София е на четвърто място между европейските столици по брой на автомобили на глава от населението, изпреварвайки градове като Париж, Лондон и Виена.
Но пък добрата новина е, че като удари бензина 3лв след някой и друг месец просто няма да ви се налага да си местите колите.
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
от 4-5 месеца съм в апартамент ,само за зимата естествено и досега никой съсед не е правил проблеми....има дори хора ,който спират перпендикулярно за да има къде да си оставят колите,но явно си се познават....от време на време наблюдавам и някой спрял некадърно,ама явно блока е разбран(нищо че е панелка)....скоро ми се случи да отида да работя на едно място и както спрях веднага се появи една бабка да ми каже,че мястото е на мъжа й и че трябва да преместя колата....просто според мен има хора и хора....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”