И дават ли на всеки,който си плати?

това къде го четеш?kr0tal написа:Момчета, как така не пише никъде за задното стъкло![]()
пише "стъклата на задните врати". Моята кола е с 3 врати!
Oxyde написа:Аз със 3 силно затъмнени задни стъкла,и нямам никакъв проблем с виждането назад или накъдето и да е било...от КАТ също никога не са ми правили забележка..относно с какво са затъмнени....някакво средно статистическо фолио,внесено..от франция май..не съм сигорен...ефекта е много добър...от вънка никой не вижда вътре...а обратното е перфектноза подробности -->гаража
Lizard написа:Не знам кого лъжете с това "всичко си виждам", според мен само себе си лъжете!
Аз съм карал кола със затъмнени прозорци и според мен видимостта на водача е силно ограничена. А нощно време абсурд пълен!
Аз няма да ви казвам, какво да правите и какво не!
Аз за МЕН си знам, видяли кола със затъмнени прозорци, значи РАЦЕРА вътре 90% не ме е видял, значи спазвай дистанция или заобикаляй от далеч със звуков сигнал!!!
golfabitch написа:Според мене това фолио си е пълна цигания.Отзад всичко тъмно само отпред зелено.Грозно е (лично мнение)
Lizard написа:Не знам кого лъжете с това "всичко си виждам", според мен само себе си лъжете!
Аз съм карал кола със затъмнени прозорци и според мен видимостта на водача е силно ограничена. А нощно време абсурд пълен!
Аз няма да ви казвам, какво да правите и какво не!
Аз за МЕН си знам, видяли кола със затъмнени прозорци, значи РАЦЕРА вътре 90% не ме е видял, значи спазвай дистанция или заобикаляй от далеч със звуков сигнал!!!
Oxyde написа:Ок,някой път може да дойдеш да те повозя из Надежда на заден ход през ноща,за да разберем дали виждам или не виждам..и се правя на "рацер"...звукови сигнали...![]()
...тъмните стъкла са там не за гъзареене,а за удобство на пътниците...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта