И дават ли на всеки,който си плати?
комби- затъмнени стъкла
Хммм
Момчета, как така не пише никъде за задното стъкло
пише "стъклата на задните врати". Моята кола е с 3 врати!
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Хммм
това къде го четеш?kr0tal написа:Момчета, как така не пише никъде за задното стъкло![]()
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Аз със 3 силно затъмнени задни стъкла,и нямам никакъв проблем с виждането назад или накъдето и да е било...от КАТ също никога не са ми правили забележка..относно с какво са затъмнени....някакво средно статистическо фолио,внесено..от франция май..не съм сигорен...ефекта е много добър...от вънка никой не вижда вътре...а обратното е перфектно
за подробности -->гаража
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Oxyde написа:Аз със 3 силно затъмнени задни стъкла,и нямам никакъв проблем с виждането назад или накъдето и да е било...от КАТ също никога не са ми правили забележка..относно с какво са затъмнени....някакво средно статистическо фолио,внесено..от франция май..не съм сигорен...ефекта е много добър...от вънка никой не вижда вътре...а обратното е перфектноза подробности -->гаража
И аз съм по същия начин затъмнен с най тъмното, но отвътре на вън се вижда идеално.
Проблеми не съм има до сега.
Един катаджия ми беше казал преди - "Водачите не си знаят правата, поради непознаване на закона"
Е те тогава те цакат с топла бира.
Така затъмнен съм сменял и рег.номер.
-
golfabitch
- Автомобил:
- Двигател:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам кого лъжете с това "всичко си виждам", според мен само себе си лъжете!
Аз съм карал кола със затъмнени прозорци и според мен видимостта на водача е силно ограничена. А нощно време абсурд пълен!
Аз няма да ви казвам, какво да правите и какво не!
Аз за МЕН си знам, видяли кола със затъмнени прозорци, значи РАЦЕРА вътре 90% не ме е видял, значи спазвай дистанция или заобикаляй от далеч със звуков сигнал!!!
Аз съм карал кола със затъмнени прозорци и според мен видимостта на водача е силно ограничена. А нощно време абсурд пълен!
Аз за МЕН си знам, видяли кола със затъмнени прозорци, значи РАЦЕРА вътре 90% не ме е видял, значи спазвай дистанция или заобикаляй от далеч със звуков сигнал!!!
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lizard написа:Не знам кого лъжете с това "всичко си виждам", според мен само себе си лъжете!
Първо да кажа, че има тотална разлика във затъмняването.
При евтините рула 5-10 лв наистина трудно се вижда, но не стои така въпроса при доста по-скъпите.
Както и да е, това няма такова значение, защото ми е чудно как ще карате пикапи, бусове и др. превозни средства, при които няма изобщо видимост???
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
з
моето мнение за затъмняване на стъкла е следното.И аз карам комби за да бада по то4ен Голф3 бял избрах 4ерно фолио наи евтиното -4лева и ще затъмня само страни4ните(4 прозореца) задния няма да го барам есе пак колата още не е 100% моя

- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
golfabitch написа:Според мене това фолио си е пълна цигания.Отзад всичко тъмно само отпред зелено.Грозно е (лично мнение)
зелено??
Lizard написа:Не знам кого лъжете с това "всичко си виждам", според мен само себе си лъжете!
Ок,някой път може да дойдеш да те повозя из Надежда на заден ход през ноща,за да разберем дали виждам или не виждам..и се правя на "рацер"...звукови сигнали...
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Oxyde написа:Ок,някой път може да дойдеш да те повозя из Надежда на заден ход през ноща,за да разберем дали виждам или не виждам..и се правя на "рацер"...звукови сигнали...![]()
...тъмните стъкла са там не за гъзареене,а за удобство на пътниците...
Но не всеки е затъмнен за това и с каквото фолио трябва.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”