Честит празник !
Тествах препарата има задоволителен ефект кожата се освежи, но нацепванията си останаха. Все пак е салон на 15 г . Минах волана и стана като нов при него имаше най-голям ефект.
Има ли възможност за възстановяване на този кожен салон
Re: Има ли възможност за възстановяване на този кожен салон
Пиша ти чак сега в темата защото се опитах да намеря един човек, но уви не успях поне засега.
Нямам време да го намеря защото в паметта ми остана само приблизителното местоположение на блока, където живее, а телефона уви съм го изтрил при смяната на някой апарат.
Преди много години пътувахме заедно за покупка на коли. Професията му беше гримьор и владееше перфектно точно това, за което питаш защото разполага с необходимия набор от препарати и инструменти. Със сигурност се справяше и с текстилни и с кожени автосалони.
Казвам ти професията защото и ти може да поразпиташ за някой от бранша.
Единственото, което не мога да ти кажа е колко дълготраен е ефекта, но това те го знаят.
Ако все пак успея да се свържа ще ти пиша.
Нямам време да го намеря защото в паметта ми остана само приблизителното местоположение на блока, където живее, а телефона уви съм го изтрил при смяната на някой апарат.
Преди много години пътувахме заедно за покупка на коли. Професията му беше гримьор и владееше перфектно точно това, за което питаш защото разполага с необходимия набор от препарати и инструменти. Със сигурност се справяше и с текстилни и с кожени автосалони.
Казвам ти професията защото и ти може да поразпиташ за някой от бранша.
Единственото, което не мога да ти кажа е колко дълготраен е ефекта, но това те го знаят.
Ако все пак успея да се свържа ще ти пиша.
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Ето какво направих аз с продуктите на автореновация преди 2 години: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=11&t=424202
Отне ми доста време, пот и нерви, но ефекта беше много добър. Поне докато времето беше топло, защото като започна да става студено, този филър за кожа започна да се втвърдява, а на места като бордовете, където при слизане и качване се случва да се опреш на тях, се напука и стана кофти.
Отне ми доста време, пот и нерви, но ефекта беше много добър. Поне докато времето беше топло, защото като започна да става студено, този филър за кожа започна да се втвърдява, а на места като бордовете, където при слизане и качване се случва да се опреш на тях, се напука и стана кофти.
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Колега Dagestan гледал съм ти темата, определено доста по-сериозен проблем си имал от мен. Явно ти се е напукал филера, защото все пак вид кит. Подпорите на бедрата и кръста при слизане са подложени на голямо натоварване и зареди това ефекта на Автореновация ще е краткотраен. Според мен от толкова четене по въпроса със кожените салони по-добър ефект от претапициране няма.
Със препарата от по горната ми публикация постигнах страхотен ефект върху кожения волан, буквално е като нов.
Със препарата от по горната ми публикация постигнах страхотен ефект върху кожения волан, буквално е като нов.
Dagestan, това с напукването по бордовете , вероятно се е получило, защото си сложил дебело филъра. И има много голямо значение как си подготвил основата преди възстановяването. При мен редовно идват клиенти с възстановени салони от Автореновация резултатите във времето са страхотни, много рядко някои да спомене за някакъв минимален проблем. По голям проблем виждам от другите "центрове" за възстановяване на кожа, нямам идея защо така ама като , че ли наистина продуктите на Автореновация са съвсем друг клас и съответно са и на друга цена.
- tonihadjiiski
- Автомобил:
- Двигател:
Трудно се чисти, но не е и невъзможно. Аз си взех от https://autopro.bg/ препарат за почистване на кожа. Не можах да повярвам колко добре се изчисти, много съм доволен.
- nikistoichev
- Автомобил:
- Двигател:
Тони, аз също съм чистил с такъв и наистина имаше ефект.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”