car mechanic написа:правени са тестове с всесезона гума не играе за зимата направо си е летна
или зимни караш или летнизимната е с по мека гума а летната с твърда как ще стане

car mechanic написа:правени са тестове с всесезона гума не играе за зимата направо си е летна
или зимни караш или летнизимната е с по мека гума а летната с твърда как ще стане
Freakylol написа:Аз си сложих зимните, да се износят колко да се износят, че толкова сте го замислили.
kr1s0 написа:Когато температурите паднат под 15градуса постоянно,тогава слагайте зимните гуми.Поне аз така знам
stefan4o написа:А как ще коментирате следната снимка, където се вижда, че в зимни условия Good Year Vector 4Seasons е пред зимни гуми като:
Firestone
Vredestein
Maloya
Kumho
Yokohama
Smeagol написа:stefan4o написа:А как ще коментирате следната снимка, където се вижда, че в зимни условия Good Year Vector 4Seasons е пред зимни гуми като:
Firestone
Vredestein
Maloya
Kumho
Yokohama
Като караш с всесезонна гума на 60 градуса напечен асфалт лятото с препълнена кола, сещаш ли се какво се получава със "зимните" смеси по гумата - стават на кокал.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта